İnşallah. Sağol canım. Hala inanamıyorum ya. Testin sonucu heyecanla bekliyorumPozitif. Hayırlısı olsun
Muhtemelen 2 gün sonra testi tekrarlamanızı isteyecekler. Artış hızına bakmak için. Hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun inşallahİnşallah. Sağol canım. Hala inanamıyorum ya. Testin sonucu heyecanla bekliyorum
Amin inşallah. Çok sağolun. Allah razı olsun. 1 buçuk yıla yakın oldu bekleyeli. Teste bakıp bakıp duruyorum. Allahım yaaMuhtemelen 2 gün sonra testi tekrarlamanızı isteyecekler. Artış hızına bakmak için. Hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Amin inşallah. Çok sağolun. Allah razı olsun. 1 buçuk yıla yakın oldu bekleyeli. Teste bakıp bakıp duruyorum. Allahım yaa
Ayyyy pozitiffffSlm kızlar. Sabah gittim test verdim. Şimdi gelirken erken gebelik testi aldım tekrar yaptım. Böyle çıktı
Ewet canım. Kan sonucum 34.6 çıktı. Şimdi artmasını bekleyecem.Ayyyy pozitiffffhayırlı olsunnn
Tebrik ederim famera fln mı kullandınız çatlatma ignesi demişsiniz. Pcos var mıydı sizde?yoksa yumurtalarınız normal büyüyor muydu? Ben de 9 aydır ugrasıyorum da.Aminn. Senin içinde inşallah. Çok sağol canım. Ayy hala inanamıyorum. 1 buçuk yoldır bekliyoruz. Geçen bazı aylarda silik çıkıpta arkasından adet olduğumda oldu. Ama bu kadar belirgin değildi. Çok heyecanlıyım. İnşallah vardır
Tşk ederim canım. Hayır ay bu çatlama iğnesi de femarada kullanmadım. Geçen aylarda letu adında yumurta büyütme ilacı kullandım. Yumurtam 18-19 mm olumca çatlatma iğnesi vurdurdum. Ama hamile kalamadım. Geçen ay tekrar letu kullandım. Ama bu sefer çatlatma iğnesi kullanmadım. Kendinden çatlamadını bekledim. Yine olmadı. Bu ay hiç bi ilaç kullanmadım. Folik asit bile bıraktım. O kadar ki bıkmıştım. Ama bu ay düzenli olarak olarak sabak akşam soğan suyu içtim. İlk 15 gün. Sonra bıraktım. Ovu. Testine devam ettim ama. 22. Günde pik gördüm. 23. Günde silindi. Tabi o 3 günü değerlendirdik. Üstüste. Bide ben defalarca ovulasyon testi kullandım. Son aylarda tam pik göremedim. Tam koyulaşma olmadan silikleşiyordu. Ha bide benim eşimde de sperm düşüklüğü ve azlığı vardı. Onada bu süreçte hergün keçi boynuzu kaynatıp içirdim. Ve bal polen karışımı hergün yedirdim. Yani anlayacağın hem benim hem eşimin böyle bi problemi olduğu için çok zorlandık. 13 aydır deniyorduk. Bu aydan da pek ümidim yoktu aslında. Ama yüce Rabbim ol derse oluyor. Çok dua ettim. Geçen ay mıydı ondan önceki miydi meryem suresini okumuştum hergün. Ha bu arada ben bu ay soğan suyu kullandım bitti ya. Baktım yumurtlama görmüyorum. Çakşır suyu almıştım. Onu içtim o gün. Ertesi gün yemen pik gördüm. Onun etkisi mi oldu yoksa zaten pik olacak mıydı bilmiyorum. Vel hasıl şuan hamileyim. Tabi değerim düşük çıkto 34.6 erken olduğu için dedi dokto. Ben dayanamayıp 11. Günde kan verdim. 2 günde bir tekrarlayacaz yarın tekrar verecem bakalım. Rabbim sana da isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın inşallah. Sormak istediğin başka sorun varsa sorabilirsin canımTebrik ederim famera fln mı kullandınız çatlatma ignesi demişsiniz. Pcos var mıydı sizde?yoksa yumurtalarınız normal büyüyor muydu? Ben de 9 aydır ugrasıyorum da.
Bu ay saldım bende artık folik asiti fln da bıraktımTşk ederim canım. Hayır ay bu çatlama iğnesi de femarada kullanmadım. Geçen aylarda letu adında yumurta büyütme ilacı kullandım. Yumurtam 18-19 mm olumca çatlatma iğnesi vurdurdum. Ama hamile kalamadım. Geçen ay tekrar letu kullandım. Ama bu sefer çatlatma iğnesi kullanmadım. Kendinden çatlamadını bekledim. Yine olmadı. Bu ay hiç bi ilaç kullanmadım. Folik asit bile bıraktım. O kadar ki bıkmıştım. Ama bu ay düzenli olarak olarak sabak akşam soğan suyu içtim. İlk 15 gün. Sonra bıraktım. Ovu. Testine devam ettim ama. 22. Günde pik gördüm. 23. Günde silindi. Tabi o 3 günü değerlendirdik. Üstüste. Bide ben defalarca ovulasyon testi kullandım. Son aylarda tam pik göremedim. Tam koyulaşma olmadan silikleşiyordu. Ha bide benim eşimde de sperm düşüklüğü ve azlığı vardı. Onada bu süreçte hergün keçi boynuzu kaynatıp içirdim. Ve bal polen karışımı hergün yedirdim. Yani anlayacağın hem benim hem eşimin böyle bi problemi olduğu için çok zorlandık. 13 aydır deniyorduk. Bu aydan da pek ümidim yoktu aslında. Ama yüce Rabbim ol derse oluyor. Çok dua ettim. Geçen ay mıydı ondan önceki miydi meryem suresini okumuştum hergün. Ha bu arada ben bu ay soğan suyu kullandım bitti ya. Baktım yumurtlama görmüyorum. Çakşır suyu almıştım. Onu içtim o gün. Ertesi gün yemen pik gördüm. Onun etkisi mi oldu yoksa zaten pik olacak mıydı bilmiyorum. Vel hasıl şuan hamileyim. Tabi değerim düşük çıkto 34.6 erken olduğu için dedi dokto. Ben dayanamayıp 11. Günde kan verdim. 2 günde bir tekrarlayacaz yarın tekrar verecem bakalım. Rabbim sana da isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın inşallah. Sormak istediğin başka sorun varsa sorabilirsin canım
Ewet adet bitince başladım. Sabah akşam taze hazırlayarak 15 gün boyunca aç karnına içtim. Dene canımBu ay saldım bende artık folik asiti fln da bıraktımadet bitince mi basladın sogan kürüne bi o kaldı denemedigim
Bu sonuç negatif canım. 5 in üzerinde olması lazım. İnşallah tez zamanda pozitifi görürsünKizzlaar benim adetime 9 gün vardi dun kan testi verdim beta 0.100 çıkttı sizce bişey olabilir mi yüksellirmi veya hamilelik olurmu ben çok heycan yaptim