Adetliyken ilişkiArkadaşlar merhaba
Geçen ayın sonlarında adetim in ikinci günü adetim aktifken ilişkim oldu korunmasız ama boşalma olmadı bir emin olamadık o yüzden ertesi gün hapı kullandım kullanımın üzerinden yarım saat sonra tekrar ilişki oldu sonuncu ilişki emin olamadığımız ilişkiydi öncesinden içtim hapı adetime yaklaştım dokuz on gün var ama hiç bir belirti yok ondan sonra adetim bir gün kesildi ertesi gün geldi birgün yoğun şekilde kanama oldu dolu dolu ama gün boyunca değil birkez oldu sonrasında kahverengi pıhtı attı adetime yaklaştım dokuz on gün var ama hiç bir belirti yok enfeksiyona bağlı sarı akıntım oldu o kesildi dün kanama olmuş az birşey akıntım var yumurtlama dönemindeyim ama akıntım vardı böyle oluyordu her ay bu ay sıvıyla karışık gelmiş bilgisi olan var mı birde unutmadan bir hafta önce enfeksiyonun ağrısı yüzünden acile gittim kanım idrarım alındı doktor gebelik le ilgili birşey demedi bir kaç gün önce yine enfeksiyona bağlı idrar testi verdim gecelikle ilgili herhangi birşey söylemedi olsa ihtimal verip açıklarlardı değil mi şuan gebelik istemiyorum yani bilen var mı?
Normalde aklıma gelmiyordu ama dünkü az bir kanama üstüne görme kanamasını getirdi aklıma ama daha adetime on gün falan var bir yandan enfeksiyonum yeni bitti arada idrarda kan falan oluyordu o yüzden düşündürdüAdetliyken ilişkihem imkansız hem de pis bir durum. Ertesi gün hapından dolayı dengesizlik olabilir. Hamilelik imkansız.
Yumurtlama döneminin farkında olduğunuza göre neden adet dönemindeki ilişkide ertesi gün hapı içtiniz ? Adet döneminde gebelik oluşmaz ki. Hapa gerek yoktu. Yumurtlama dönemindeki ilişkide ihtimal vardır. Bu ertesi gün haplarını şeker gibi yutuyorsunuz hemcinslerim. Hadi bakalım.Normalde aklıma gelmiyordu ama dünkü az bir kanama üstüne görme kanamasını getirdi aklıma ama daha adetime on gün falan var bir yandan enfeksiyonum yeni bitti arada idrarda kan falan oluyordu o yüzden düşündürdü
İhtimal var oluşur diye bilgi dolandığı içinYumurtlama döneminin farkında olduğunuza göre neden adet dönemindeki ilişkide ertesi gün hapı içtiniz ? Adet döneminde gebelik oluşmaz ki. Hapa gerek yoktu. Yumurtlama dönemindeki ilişkide ihtimal vardır. Bu ertesi gün haplarını şeker gibi yutuyorsunuz hemcinslerim. Hadi bakalım.
Sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın. Bilmiyorsanız öğrenin diye yazıyorum
Yumurtlama zamanı kan vermişsin ondan çıkmamış olabilir mi?Merhaba arkadaşlar ben en son Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım çıkmadı böyle bir durumda olan varmı bu günde ufak çizgi gibi pembe lekelenme oldu akıntı gibi nolur bana yardımcı olun
Bilmiyorum ki ama evdede test yaptım yine çıkmadıYumurtlama zamanı kan vermişsin ondan çıkmamış olabilir mi?
Doğru anladıysam 21 Ekim'de regl olmuşsun ortlama 5 6 gün sürse Kasım başı hatta beli Kasım 5 6 ortlama yumurtlama zamanın olmalı. Ki buda yumurtlamadan en az 10 gün geçmeli. Yani doğru sonuç bu günlerde ve ileriki günlerde çıkar. Sen daha döllenme bile olmadan vermişsin tabiki çıkmaz o dönem sonuç. Birleşmeden en az 10 gün geçmeli. Kendimden örnek vereyim, 20ekim yumurtlamamdı ben 5 yada 6 Kasım'da kesin hamileliğimi öğrendim yani üstünden 16 17 gün geçmişti sende beklemelisin. Bir sonraki reglden 2 3 gün sonra netleşiyoBilmiyorum ki ama evdede test yaptım yine çıkmadı
Doğru anladıysam 21 Ekim'de regl olmuşsun ortlama 5 6 gün sürse Kasım başı hatta beli Kasım 5 6 ortlama yumurtlama zamanın olmalı. Ki buda yumurtlamadan en az 10 gün geçmeli. Yani doğru sonuç bu günlerde ve ileriki günlerde çıkar. Sen daha döllenme bile olmadan vermişsin tabiki çıkmaz o dönem sonuç. Birleşmeden en az 10 gün geçmeli. Kendimden örnek vereyim, 20ekim yumurtlamamdı ben 5 yada 6 Kasım'da kesin hamileliğimi öğrendim yani üstünden 16 17 gün geçmişti sende beklemelisin. Bir sonraki reglden 2 3 gün sonra netleşiycanim çok teşekkürler bilgi için
Sen Ekim yazmışsın ben ondan tarihin uymadığını belirttim kusura bakmaÇok teşekkürler bilgi için canim ama benim reglim 21 Eylül'de oldu 35 günlük adet dongum var ekimin 26 filan olmam lazımdı olmadı kasımın 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi
Yok canim sen kusura bakma yaniş yazdiysam en son Eylül'ün 21 de olduSen Ekim yazmışsın ben ondan tarihin uymadığını belirttim kusura bakma
Ekim 1den sonra hiç kan vermediniz mi peki ve adet döngünüz çok mu uzun epey bir süre geçmiş çünkü son adetinizden bu yanaMerhaba arkadaşlar ben en son Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım çıkmadı böyle bir durumda olan varmı bu günde ufak çizgi gibi pembe lekelenme oldu akıntı gibi nolur bana yardımcı olun
Ay canım kasımın 1 de kan verdim pardon yanliş yazmişim onan sonra hiç vermedimEkim 1den sonra hiç kan vermediniz mi peki ve adet döngünüz çok mu uzun epey bir süre geçmiş çünkü son adetinizden bu yana
Önümüzdeki adete kaç gününüz var peki biliyor musunuzAy canım kasımın 1 de kan verdim pardon yanliş yazmişim onan sonra hiç vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?