• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Yerleşme kanaması olabilir
Merhabalar 2 ay önce 3.5 aylık bebeğimi kaybettim kalbi durdu doktorumuz bize 3 ay korunun dedi geçen ay ayın 17 sinde regl oldum bu ay da nerdeyse 1 hafta geçti kizlar bu normal mi yoksa değil mi tekrardan hamile olabilir mıyim pazar günü normal kaset test yaptım negatif çıktı aklımı çok karıştırıyor nolur bilen varsa yorum yapsın

Selam kızlar benim yumurtlama günümden 4 gün gecti hala gögsümde hassasiyet ve dolgunluk var acaba bu bi belirti mi ? Hiç böyle olmazdı yumurtlama günümün üzerinden de zaman gecti anlayamadım yumurtlamadan 1 gün önce birlikte olmustuk eşimle 5-6 gün oluyor

Selam kızlar benim yumurtlama günümden 4 gün gecti hala gögsümde hassasiyet ve dolgunluk var acaba bu bi belirti mi ? Hiç böyle olmazdı yumurtlama günümün üzerinden de zaman gecti anlayamadım yumurtlamadan 1 gün önce birlikte olmustuk eşimle 5-6 gün oluyor

Merhaba arkadaşlar ben en son Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım çıkmadı böyle bir durumda olan varmı bu günde ufak çizgi gibi pembe lekelenme oldu akıntı gibi nolur bana yardımcı
1670600421060.png

Sizce gebelik var mı adetim 7 gün gecikti

Eklentiler

• 1670600489461.png
    1670600489461.png
    952,1 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba son korunmasız ilişkimin üzerinden 28 gün geçti ve normalde de ilişkimin ertesi günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım. 5 gün önce erken gebelik testi yaptım ve çok net bir şekilde tek çizgi çıktı ardından içim rahat etsin diye doktora gittim ve ultrasonda gebelik görünmedi ve 1 ay öncesi kullandığım ertesi gün hapından kaynaklanabileceğini söyledi ve yine de kan tahlili istedi. 0-7 referans aralığında 0.659 sonucu çıktı. Doktor sonuca göre gel adet söktürücü yazacağım dedi ama kullanmak da istemiyorum. Kesin olarak gebelik yoktur değil mi?

Back