• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, 3 ocak ovulasyon ile takip ettim yumurtlamanın pik yaptığı gündü. Bugün yada yarın bat günüm normalde. 2 gündür ara ara adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor özellikle akşam saatlerinde gündüz kayboluyor. gün içerisindede kasıklarımda yerimden kalkarken vs ani ağrılar oluyor, belim ağrıyor. bugün sabah days comfort erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı fakat ilk 2-3 dk içerisinde çizgiyi gördüm. 4. dkda fotoğrafını çektim. Bu kadar silik çıkar mı sizce hamile olabilir miyim?Eki Görüntüle 2762214 Eki Görüntüle 2762215
Benimde adetime 3 gün kala göğüslerimde sertlik fazla ve aşırı kaşık ağrısı olunca test yapmıştım aynısı çıktı.Doktora gittim 4 haftalıkmış minnoş.Bir hastaneye gidin ve kan verin ama tabi doktorlar kalbi duyana kadar kesin konuşmuyorlar.Sağlıkla kucağınıza alın❤️❤️❤️

Benimde adetime 3 gün kala göğüslerimde sertlik fazla ve aşırı kaşık ağrısı olunca test yapmıştım aynısı çıktı.Doktora gittim 4 haftalıkmış minnoş.Bir hastaneye gidin ve kan verin ama tabi doktorlar kalbi duyana kadar kesin konuşmuyorlar.Sağlıkla kucağınıza alın❤️❤️❤️
Gittim gittim :) 6+1 şu an keseyi gördük 2 hafta sonra kalbini duycaz inşallah :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Adetim 9 gün geçti idrar testinde çıkmadı kan testi verdim beklemek kaşık kalça bel agrısı normal stres yapmayın olumlu düşünün

Back
X