- Konu Sahibi goldenarrow12
5 +1 canım benimEvet son adetin ilk gununden itibaren siz ne kadarlik oldunuz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 +1 canım benimEvet son adetin ilk gununden itibaren siz ne kadarlik oldunuz :)
Benimkide 20 aralik 5+3 olduk saglikla gelsinler insallah5 +1 canım benimson adet tarihim 22 aralık
Hayırlı olsun
hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini
Belirtilerin adet öncesi mi başladı acaba,,hayırlı olsunAmin canım inşallah hepimize. Galiba hamileyim doktora kontrole gidince tam emin olucam :)
Evet adet öncesinden başladı sağ kasığımda ağrılar vardı bel ağrım vardı kasıklarımda batma vardıBelirtilerin adet öncesi mi başladı acaba,,hayırlı olsun
Benimde adetime 3 gün kala göğüslerimde sertlik fazla ve aşırı kaşık ağrısı olunca test yapmıştım aynısı çıktı.Doktora gittim 4 haftalıkmış minnoş.Bir hastaneye gidin ve kan verin ama tabi doktorlar kalbi duyana kadar kesin konuşmuyorlar.Sağlıkla kucağınıza alınKızlar merhaba, 3 ocak ovulasyon ile takip ettim yumurtlamanın pik yaptığı gündü. Bugün yada yarın bat günüm normalde. 2 gündür ara ara adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor özellikle akşam saatlerinde gündüz kayboluyor. gün içerisindede kasıklarımda yerimden kalkarken vs ani ağrılar oluyor, belim ağrıyor. bugün sabah days comfort erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı fakat ilk 2-3 dk içerisinde çizgiyi gördüm. 4. dkda fotoğrafını çektim. Bu kadar silik çıkar mı sizce hamile olabilir miyim?Eki Görüntüle 2762214 Eki Görüntüle 2762215
Gittim gittim :) 6+1 şu an keseyi gördük 2 hafta sonra kalbini duycaz inşallah :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde adetime 3 gün kala göğüslerimde sertlik fazla ve aşırı kaşık ağrısı olunca test yapmıştım aynısı çıktı.Doktora gittim 4 haftalıkmış minnoş.Bir hastaneye gidin ve kan verin ama tabi doktorlar kalbi duyana kadar kesin konuşmuyorlar.Sağlıkla kucağınıza alın![]()
Yarın gidicem canım allah nasip ederse inşallah hayırlı haberler alırızBenimkide 20 aralik 5+3 olduk saglikla gelsinler insallahdoktora gittinizmi kese gorundumu
Tammm, testliksin artik. Cewabin sendeİyi akşamlar adetim 5 gün gecikti sırtım çokağrıyor ve sol kasıkta batmalar ve kasık ağrım var hamile miyim
Geç döllenme mi yaşadınız kalp atışı 7 haftadan önce çıkıyor normal deGittim gittim :) 6+1 şu an keseyi gördük 2 hafta sonra kalbini duycaz inşallah :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Napiyo bizim yaramaz?Evet adet öncesinden başladı sağ kasığımda ağrılar vardı bel ağrım vardı kasıklarımda batma vardı
Doktor geç döllenme vs demedi. Ben sorduğumda daha görünmez erken dedi. Bi bildiği vardır diye düşünüyorum.Geç döllenme mi yaşadınız kalp atışı 7 haftadan önce çıkıyor normal de
Bilmiyoruz teyzesi ama annesi iyi şimdilik ağrısı yok :) cumartesi doktora gidicez inşallah hayırlı haberlerini alırızNapiyo bizim yaramaz?![]()
Adetten 9 gün sonra idrar testinde çıkmadıysa biraz zor gibi ama hayırlısı olsun inşallah gönlünüzce olurAdetim 9 gün geçti idrar testinde çıkmadı kan testi verdim beklemek kaşık kalça bel agrısı normal stres yapmayın olumlu düşünün
Ahh teyzesi yer onuBilmiyoruz teyzesi ama annesi iyi şimdilik ağrısı yok :) cumartesi doktora gidicez inşallah hayırlı haberlerini alırız
Ayy çok teşekkür ederim iyiki varsınız :)) amin inşallah. Sizinde, ailenizinde herşey gönlünüzce olsun, güzel kalbiniz gibi güzel bi hayatınız olsun inşallah :)Ahh teyzesi yer onuilk tanistigimiz Andan beri dualarimdasin .
Hayirla giiittt, hayirla geellll.
Allah cc razi olsun bal kardesimAyy çok teşekkür ederim iyiki varsınız :)) amin inşallah. Sizinde, ailenizinde herşey gönlünüzce olsun, güzel kalbiniz gibi güzel bi hayatınız olsun inşallah :)
Evet canım gittim cumartesi günü çok şükür gördük keseyi Şubat 15 de kalp atışı için gidicez inşallah hayırlı haberler alırızBenimkide 20 aralik 5+3 olduk saglikla gelsinler insallahdoktora gittinizmi kese gorundumu