• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

goldenarrow12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2021
411
439
53
Kızlar merhaba, 3 ocak ovulasyon ile takip ettim yumurtlamanın pik yaptığı gündü. Bugün yada yarın bat günüm normalde. 2 gündür ara ara adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor özellikle akşam saatlerinde gündüz kayboluyor. gün içerisindede kasıklarımda yerimden kalkarken vs ani ağrılar oluyor, belim ağrıyor. bugün sabah days comfort erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı fakat ilk 2-3 dk içerisinde çizgiyi gördüm. 4. dkda fotoğrafını çektim. Bu kadar silik çıkar mı sizce hamile olabilir miyim?
WhatsApp Image 2021-01-16 at 06.54.38.webp
WhatsApp Image 2021-01-16 at 06.54.37.webp

Kızlar merhaba, 3 ocak ovulasyon ile takip ettim yumurtlamanın pik yaptığı gündü. Bugün yada yarın bat günüm normalde. 2 gündür ara ara adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor özellikle akşam saatlerinde gündüz kayboluyor. gün içerisindede kasıklarımda yerimden kalkarken vs ani ağrılar oluyor, belim ağrıyor. bugün sabah days comfort erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı fakat ilk 2-3 dk içerisinde çizgiyi gördüm. 4. dkda fotoğrafını çektim. Bu kadar silik çıkar mı sizce hamile olabilir miyim?Eki Görüntüle 2762214 Eki Görüntüle 2762215
Bnce gayetde net guzel cikmis 2.cizgi. cokda silik sayilmaz o.keske dun kan verseydiniz, hfta sonu merakta kalmazdiniz. Test Warsa yedek yarin sabah ta yapin .insaallah koyulasir sorunsuzca. hamile oldugunuzu ogrenirsiniz 🤲🤲🤲🤲💞

Bnce gayetde net guzel cikmis 2.cizgi. cokda silik sayilmaz o.keske dun kan verseydiniz, hfta sonu merakta kalmazdiniz. Test Warsa yedek yarin sabah ta yapin .insaallah koyulasir sorunsuzca. hamile oldugunuzu ogrenirsiniz 🤲🤲🤲🤲💞
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu ay ilk kez denedik ve ilk aydan hamile kalamam diye düşünüyordum hep. 3 gün öncede normal roll marka gebelik testi ile yapmıştım onda çok silik çıkmıştı. Malesef başka testimde yok. Haftaiçi kan vermeye gideceğim inşallah adet olmazsam :)

Cevabınız için teşekkür ederim. Bu ay ilk kez denedik ve ilk aydan hamile kalamam diye düşünüyordum hep. 3 gün öncede normal roll marka gebelik testi ile yapmıştım onda çok silik çıkmıştı. Malesef başka testimde yok. Haftaiçi kan vermeye gideceğim inşallah adet olmazsam :)
Insaallah olmazsiniz 🤲🤲🤲🤲ilk aydan olur ya niye olmasin 🙂bende ewlendigim ilk ay hamile kalmistim ,gerci kimyasal a donustu AMA kalmistim yani olur 😉

Kızlar merhaba, 3 ocak ovulasyon ile takip ettim yumurtlamanın pik yaptığı gündü. Bugün yada yarın bat günüm normalde. 2 gündür ara ara adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor özellikle akşam saatlerinde gündüz kayboluyor. gün içerisindede kasıklarımda yerimden kalkarken vs ani ağrılar oluyor, belim ağrıyor. bugün sabah days comfort erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı fakat ilk 2-3 dk içerisinde çizgiyi gördüm. 4. dkda fotoğrafını çektim. Bu kadar silik çıkar mı sizce hamile olabilir miyim?Eki Görüntüle 2762214 Eki Görüntüle 2762215
Canm hayirli olsun ben net görebiliyorum cizgiyi. Insallah saglikli ilerler hayirli haberlerini bekliyoruz

Evet canım gayette çıkmış cizgi hamilesin kan verirsen teyid etmiş olursun gözün aydın 🧿

Back
X