- 27 Ocak 2020
- 2
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi aysekurt5885
-
Ay bunlar bi bitmedi yaR Rainbow3461 kuzum bizde mi anormallik var yoksa ?eşimizle gerçek ilişki yaşıyoruz hemde hergun nerdeyse bebeğimiz olsun diye bizim olmuyor bunlar bak buna tayt varken olacakmış bu kız bu şekilde hamile kalırsa ben artık hamile kalmak istemicem vazgeçecem yapmicam çocuk adaletsizlik bu hahahah
Taytın var mı gülümR Rainbow3461 kuzum bizde mi anormallik var yoksa ?eşimizle gerçek ilişki yaşıyoruz hemde hergun nerdeyse bebeğimiz olsun diye bizim olmuyor bunlar bak buna tayt varken olacakmış bu kız bu şekilde hamile kalırsa ben artık hamile kalmak istemicem vazgeçecem yapmicam çocuk adaletsizlik bu hahahah
Hayır herseyi gec yarin eşine yalan soylicek kimse bana dokunmadı felan diye gıcık oluyorum böylelerine. Tek erkek dokunmalı bir kadına o da eşi olmalı ya. Ahlaksız bunlar vallaAy bunlar bi bitmedi yakizim 18 yasindasin ne isin var böyle taraklarda evlende kocanla olsun bu korkuları boşunada yasama canim tamami
Biz aylardır ugrasioz kalalım die olmadıysa sen bole hiç kalamazsın korkma
ALLAHIM yarabbim sennakil fikir ver ya doğru yola getir
Ben bu ay pantolonla denicem belki hamile kalirimTaytın var mı gülümben bu ay tayt kullanmadım şimdi reglim.
Kuzum devir o devir oldu artık ne erkekler namuslu ne kızlarda bisi kaldi çoğu artık takmıyor bile böyle şeyleri o eskidende kuzum boswer boşuna elini yorma ban yicez şimdiHayır herseyi gec yarin eşine yalan soylicek kimse bana dokunmadı felan diye gıcık oluyorum böylelerine. Tek erkek dokunmalı bir kadına o da eşi olmalı ya. Ahlaksız bunlar valla
Benim eski bir arkadaşım bekaretini kaybetmemek için anal yapmisti.Hayır herseyi gec yarin eşine yalan soylicek kimse bana dokunmadı felan diye gıcık oluyorum böylelerine. Tek erkek dokunmalı bir kadına o da eşi olmalı ya. Ahlaksız bunlar valla
Kuzum devir o devir oldu artık ne erkekler namuslu ne kızlarda bisi kaldi çoğu artık takmıyor bile böyle şeyleri o eskidende kuzum boswer boşuna elini yorma ban yicez şimdi
Ahir zaman ahir Rabbim acısın bizlere bağışlasın
O nasıl bir zihniyetsizliktir ki yani günah bikere o. Onu da mı düşünmemiş yaparkenBenim eski bir arkadaşım bekaretini kaybetmemek için anal yapmisti.
Beyinsizdi o benim arkadaşım.O nasıl bir zihniyetsizliktir ki yani günah bikere o. Onu da mı düşünmemiş yaparken
Aman diyim dur boswerHe valla iyiki hatırlattın ben daha yagdirirdim yoksa buna
Bekareti duruyor ama namus gitti haya gitti arlanma gitti hem zinadan hemde arkadan yaptığı için daha büyük günaha girdi Allah hidayet versin böylelerine beddua deil dua etmek lazımBenim eski bir arkadaşım bekaretini kaybetmemek için anal yapmisti.
Aynen kuzumAman diyim dur boswerkendi günahında boğulsun bide dagnamak da ii deil başımıza gelir Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?