• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim

Yıllarca böyle sorularla Haydar Dümeni verem ettiler resmen. Şimdi de burda başladılar hepimiz hedefiz yani :))))

18 yaşındayım erkek arkadaşımla bundan 20 gün öncesinde sürtünme yoluyla ilişki yaşadık benim üzerimde kilot ve tayt vardı erkek arkadaşımın üzerinde boxer vardı ama erkek arkadaşımda boşalma olmadı ve benim bir haftadır hiç olmayan kahverengi akıntım var onun dışında mide bulantım var canım hiç bir şey yemek içmek istemiyor zevk suyuyla iç çamaşırlar varken hamile kalmam mümkün mü? hadi mide bulantım falan stresten olsunda kahverengi akıntı neyin nesi kafayı yemek üzereyim arkadaşlar
bak resmen kore fılmlerının turk yapımı gıbısın senden 10 tane falan oldu galıba her gun yenı hesap acıp trol atmak zor degıl mı :D o kadar mı bossunuz arkadas

Adınız çok fazla tanıdık dedim heralde o kişi ama kriterler uymuyor :D

Geçenlerde de böyle tayt üzerinden gebelik şüphesiyle bize başvuran olmuştu. O konuda çok canlar yandı kızlar aman deyim. Biz o günden sonra hiç tayt demedik.
Tayt üzerinden hamile kalamazsınız değerli konu sahibi. Hamile değilsiniz. Hamile olamazsınız. Mümkün değil.

18 yaşındayım erkek arkadaşımla bundan 20 gün öncesinde sürtünme yoluyla ilişki yaşadık benim üzerimde kilot ve tayt vardı erkek arkadaşımın üzerinde boxer vardı ama erkek arkadaşımda boşalma olmadı ve benim bir haftadır hiç olmayan kahverengi akıntım var onun dışında mide bulantım var canım hiç bir şey yemek içmek istemiyor zevk suyuyla iç çamaşırlar varken hamile kalmam mümkün mü? hadi mide bulantım falan stresten olsunda kahverengi akıntı neyin nesi kafayı yemek üzereyim arkadaşlar
Ay boşalma da olmamış. Mümkünatsiz.

A aysekurt5885 bana mesaj atmanıza gerek yok. Hamile değilsiniz. Mümkün değil dedim. Bir çok arkadaş da aynı şeyi söylemiş.
İsterseniz biraz araştırın nasıl hamile kalınır öğrenin. Ha yok ben mucizevi bir şekilde sperm olmadan hamile kalmış olabilirim diyorsanız bir test yaptırın.

Back