How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamile olabilir miyim?

Asetilkolin

Mucizem ♡ ☆
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
490
449
23
28
Arkadaşlar merhaba aranızda henüz çok yeniyim. 5 aylık evliyim ve bu ay eşimin çocuk istemesinden dolayı korunmasız girişimlerimiz oldu. Ocak ayının 15i tam ovülasyon günümdü flo adında bi uygulamadan takip ediyorum. Nette en iyisi buydu. Neyse ben grip oldum tam o zamanlarda doktora gittik kan verdim bişey çıkmadı ondan sonra memlekete döndüm (bu arada ankaradaydım o zaman diliminde) yine hastaneye gittim 3 gün üst üste ve kan verdim hamilelik yok dediler biz yinede denemeye devam ettik şuan adetime tam 1 gün var ve benim sağ bel kısmımda ağrı var böyle bişey hiç yaşamaamamıştım daha önce garip bir ağrı. Normalde benim adetler düzensiz olur 2 gün önceye atar. Bi yandan istiyorum bi yandan korkuyorum. Size sorum ovülasyon gününden sonrada hamile kalma şansım var mı acaba? Hamilelik belirtilerinde kasıkta ağrı diyo ama benim kasıklarımda bişey yok şuan için. Şimdiden teşekkür ederim canlarım :)))

yumurtlama zamanı değişebiliyor
o nedenle sonradan tutmuş olabilir

yumurtlama zamanı değişebiliyor
o nedenle sonradan tutmuş olabilir
Yarın herşey belli olucakta çok sabırsızım ben duramıyorum hemen belli olsun istiyorum. Bide bugün baktım kahverengimsi akıntı gelmiş normal mi sizce? Bu arada cevapladığınız için çok teşekkür ederim

Yarın herşey belli olucakta çok sabırsızım ben duramıyorum hemen belli olsun istiyorum. Bide bugün baktım kahverengimsi akıntı gelmiş normal mi sizce? Bu arada cevapladığınız için çok teşekkür ederim

canım kahverengi akıntı yerleşme kanaması da olabilir
adetin habercisi de olabilir
devamı gelicekmi kanama başlicakmı bakalım yarına kadar

Merhaba adetimin üstünden 2 gün geçti. Gebelik testi yapmak istiyorum ama dün gece internette araştırma yaptım adetin üstünden en az 10 gün geçmesi lazım dedi kan testinde kesin çıkar ama yakınlarım yaptırabilirsin ben adetimin gecikmeden yaptım çıktı diyolar sizce napmalıyım?

Merhaba adetimin üstünden 2 gün geçti. Gebelik testi yapmak istiyorum ama dün gece internette araştırma yaptım adetin üstünden en az 10 gün geçmesi lazım dedi kan testinde kesin çıkar ama yakınlarım yaptırabilirsin ben adetimin gecikmeden yaptım çıktı diyolar sizce napmalıyım?
Beklemeniz hata nasil sabrediyorsunuz .Varsa tabiiki cikar .

Bende sabırsızlanıyorum ama yanlış bir sonuç çıkarsa diye korkuyorum çok umutluyum ve umudumun yitip gitmesinden çok korkuyorum :KK43:
Umudunuzu Asla yitirmeyin bu ay olmadı öteki ay olur . Evde yapılan testlerde de silik te olsa çıkıyor ulaşılması daha kolay olduğundan bi deneyin derim

Ben henüz 5 aylık evliyim ben ilk başta çok istedim eşim istemedi bu ay eşim istedi ve bende çok istiyorum ayrıca ben bugün karbonat testini yaptım ama ilk idrarım değilde ve teste göre hamile değilim dibine çöktü karbonat o yüzden de biraz çekingenliğim

Arkadaşlar tekrardan merhaba kafam çok karışık bi halde yazıyorum size... eşim bugün gebelik testi aldı art+ı med ismide yaptım tek çizgi çıktı ama hala adet olmadım. Yani hamile olupta aranızda böyle bişeyyaşayan var mı?biliyorum çok yazıyorum ama çok üzgün bi haldeyim belki dedim başına böyle bişey gelen vardır diye sormak istedim. Hamilelik belirtileri gösteriyorum hatta bugün dikkatimi çekti göbek deliğimden vajinama kadar silik bi çizgi var eşimde söylemeden fark etti biraz önce. Yarın doktora gidiceğim ama sabırsızm birde doktordan çıkacak sonuç beni yıkadabilir. Şu birkaç gündür acayip kaptırdım kendimi. Bide garip bi şekilde manevi yönden hissediyorum varlığını... testlerin yanılmaya payı var ama bilemiyorum.. Allah rızası için bana bi yol gösterin arkadaşlar:( dualarınızda benide eksik etmeyin lütfen hayırlı akşamlar olsun

Arkadaşlar tekrardan merhaba kafam çok karışık bi halde yazıyorum size... eşim bugün gebelik testi aldı art+ı med ismide yaptım tek çizgi çıktı ama hala adet olmadım. Yani hamile olupta aranızda böyle bişeyyaşayan var mı?biliyorum çok yazıyorum ama çok üzgün bi haldeyim belki dedim başına böyle bişey gelen vardır diye sormak istedim. Hamilelik belirtileri gösteriyorum hatta bugün dikkatimi çekti göbek deliğimden vajinama kadar silik bi çizgi var eşimde söylemeden fark etti biraz önce. Yarın doktora gidiceğim ama sabırsızm birde doktordan çıkacak sonuç beni yıkadabilir. Şu birkaç gündür acayip kaptırdım kendimi. Bide garip bi şekilde manevi yönden hissediyorum varlığını... testlerin yanılmaya payı var ama bilemiyorum.. Allah rızası için bana bi yol gösterin arkadaşlar:KK43: dualarınızda benide eksik etmeyin lütfen hayırlı akşamlar olsun
Canm kan testi yaptırsana

Yaptırcam da işte korkuyorum bizimkilerde tam sonuç için bekle diyolar canım benim napcamı şaşırdım

Arkadaşlar tekrardan merhaba kafam çok karışık bi halde yazıyorum size... eşim bugün gebelik testi aldı art+ı med ismide yaptım tek çizgi çıktı ama hala adet olmadım. Yani hamile olupta aranızda böyle bişeyyaşayan var mı?biliyorum çok yazıyorum ama çok üzgün bi haldeyim belki dedim başına böyle bişey gelen vardır diye sormak istedim. Hamilelik belirtileri gösteriyorum hatta bugün dikkatimi çekti göbek deliğimden vajinama kadar silik bi çizgi var eşimde söylemeden fark etti biraz önce. Yarın doktora gidiceğim ama sabırsızm birde doktordan çıkacak sonuç beni yıkadabilir. Şu birkaç gündür acayip kaptırdım kendimi. Bide garip bi şekilde manevi yönden hissediyorum varlığını... testlerin yanılmaya payı var ama bilemiyorum.. Allah rızası için bana bi yol gösterin arkadaşlar:KK43: dualarınızda benide eksik etmeyin lütfen hayırlı akşamlar olsun
Bakın kendinizi bu kadar kaptırırsanız hem psikolojik yönden çökersiniz hem de adetinizi psikolojik geciktirirsiniz.
Belki şu anda hamilesiniz bilemiyoruz ama bu kadar stres altında nasıl o bebeğin tutunmasını bekliyorsunuz.
Çıkarın aklınızdan o düşünceyi.
Hem değilseniz bile dünyanın sonu değil ya bir daha ki aya olur. Kadınların şansı her ay kendilerini yenilemek her ay yeni bir umut.
Daha çok yeni denemeye başlamışsınız kendinize en az 6 ay verin. Birazcık rahat olun lütfen.
Hayırlısı olsun sizin için inşallah allah gönlünüze göre verir :KK200:

Yaptırcam da işte korkuyorum bizimkilerde tam sonuç için bekle diyolar canım benim napcamı şaşırdım
Canm ben adetime 3-4 gün kala yaptrmıstım cıktı cok yüksek olmuyor ama cıkıyor senin gecti sanırım suan varsa allahın iznyle cıkar git kan ver için rahat etsin

Merhabalar ben de araniza bugun katildim. Bu da ilk mesajim :) ben de 5 aylik evliyim ve cocuk istiyorum. Evlenmeden once adetlerim cok duzensizdi ama evlendikten sonra her ay duzenli bir tarihte olmaya baslamisti. Bu ay bi kac gun gecikti fakat goguslerim sisti kasik agrilarim var ve gaz sancimda oluyo bazen diyorum belki adet olucam ondan ama aklima ya hamileysem gibi bi soru da geliyo evde test yapmaya korkuyorum niye korkuyorum onu da bilmiyorum. Yani tabiki hamileysem cok mutlu olurum ama degilsem de sorun degil sonucta yine deneriz. Ama niye kendimi strese soktum bu kadar hic bilmiyorum bu ay kendimi bi tuhaf hissediyorum. Planli olarak bekliyorum diyedir belki. İcimi size dökmek istedim kizlar bu basligi acan arkadasla duygularimizi yakin buldum galiba ben de yazmak istedim tesekkur ederim :)

Arkadaşlar merhaba. Ben 10 aylık evliyim ve 7 aydır çocuk düşünüyoruz ama bir türlü olmuyor. Doktora göründüm birşeyin yok dedi folik asit verdi. Yarından itibaren başlıycam onada. Yalnız aklıma bişey takıldı doktoruma sormayı unuttum sizlerle paylaşıp fikir edinmek istiyorum. Ben evlenmeden önce adetim genelde 4 gün sürerdi ama evlendikten sonra 1 haftayı geçmeye başladı ve çok yopun bir şekilde oluyor. Eskiden adet tarihlerim çok düzensizdi şimdi düzene girdi. Nerdeyse günü gününe adet oluyorum. Sizce bu adet uzamasının sebebi nedir? Şimdiden teşekkür ederim. İyi bayramlar

Back