• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olabilir Miyim?

NurAlt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
159
76
48
32
Kızlar merhaba fikri veya bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
Ben en son 8 aralıkta adet gördüm 5 gün sürdü normalde 22-23 günde bir adet oluyorum beklenen adet tarihim geçti.geçtikten 1 hafta sonra ve 2 hafta sonra test yaptım ama negatif. ( bu arada ovülasyon tarihi programa göre 15 aralık ama benim ilişkim 19 23 28 aralık 2 ve 6 ocak) uzun süredir akıntım var kasıklarımda sık batma ve sancı yaşıyorm göğüslerim taş gibi oldu ve ilk defa ucları bu kadar acıyor. Anlamadığım şey testte cıkmayıp hamile olma ihtimalim var mıdır? Bugün kasığıma biraz ağır darbe aldm o andan beri de kasıklarımın ağrısı geçmiyo bi fikir verebilecek olan var mı içinizde hamileliğe ihtimal vermiyorm ama adetim hiç aksamadı şimdiye kadr bu denli en fazla 2 - 3 gün oynamıstı

Kan tahlili yaptır değerlerin yükselmediği için idrarda belli olmayabilir.

Böyle stresle beklemek de adet tarihini geciktirebilir. Erken gebelik testlerinde bir durum varsa silik de olsa çıkıyor. Çok şüphe ederseniz kan testi yaptırın. Beklenen adet ile hamilelik belirtileri birbirine benzeyebilir, kasıklarda ve göğüste dolgunluk hissi gibi... Bir durum varsa illa öğrenilecek, bol şans! Bende kasıkta kramp, aşırı iştah,uyku, aşırı halsizlik gibi belirtiler vermişti test oncesinde.. Ama kimyasal gebelikle sonlananda memeler çok şişmisken, şu an hala süren hamileligimde göğüsler başta hiç belirti vermedi. İnsanda bile değişiyorsa,kişiden kişiye neler değişir.. Sabır.. Umarım en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız. Sevgiler

Back