Hamile olabilir miyim? Yardımm...

inatcioglak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
10
0
36
Kızlar selam, bir kaç aydır bebek istiyoruz eşimle ve deniyoruz. Bugün öylesine bir test aldım sırf meraktan ve denemek için. Yaptığımda tek çizgi çıktı, banyoda bırakmıştım 1 saat sonra tesadüfen baktığımda çok silik bir çizgi daha gördüm. Hiç anlamıyorum da böyle şeylerden Adetime 3-4 gün var. Testi Gratisten aldım, ucuz bir test. Herhangi bir belirti yok mide bulantısı vs gibi. Sizce ne anlama gelir ki bu? Bu tarz başına gelip de hamile olduğunu öğrenen var mı? Meraklandım baya. Fotoğraf eklemeye çalışacağım.

Ayyy varmi ne bebis insallhhh. Yarin bir tane daha al bir dene ama 10 dk sonra bak cok geciktirme

Testte 20 dk falan sonrası gecerli olmadığı söylüyo sen yarın bi test daha yap istersen yada kan testi yaptır kesinlik açısından inşallah hamilesindir cnm yaa

Canim bir saat çok uzun ilk 5 dk önemli sabah ilk lavaboya girdiginde o idrarla yap testi ve ilk 5 dk yi dikkate al inşallah vardır allah gönlüne göre versin

yorumlarınız için teşekkür ederim çook :) insan bir şey olmasını istediğinde kendini çok kaptırıyor, olmasa da olsun istiyor. dediğiniz gibi süre uzun olduğu için yanıltıcı çıktı bu testin sonucu. ancak bu ay hiç umutlanmadım, hatta öylesine inanmıyordum ki marketten ped falan aldım bir kaç paket indirim var diye :) ancak bir kaç gün önce öğrendim ki hamileyim. 4+2 olduğunu söyledi doktor. rabbim dileyen herkese versin inşallah

Gözün aydın hayırlı olsun cnm inşallah sorunsuz bir hamilelik döneminden sonra bebeğini kucağına almayi nasip etsin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…