- Konu Sahibi zeynepasyaa
atar mısın testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atar mısın testi
sizin testinizde bebek şakıyor maşallah Ne zaman kan vereceksiniz?Merhaba, adetim 7 gün gecikti. Ara ara sanki adet olucakmisim gibi sancı vuruyor ama çok şiddetli değil. Göğüslerimde hassasiyet var. Yoğun bir şekilde mide yanmam var. Sizce hamile olabilir miyim?
Ayy gerçekten miMaşallah kese oluşmuştur bile
Olur tabikiBenim testimi de yorumlar mısınız
Zeynep hanım tebriklerAyy gerçekten mi
Olur tabiki
Tamam inşallah paylaşıcamkan testinizi de paylaşın beta düşük değil gibi…
Bence çok yeni de olsa var :) yine de kan testi her zaman daha garantiTestim bu 3gün geciktim
Kan testim negatif idrar testi pozitif olabilir mi sizceBence çok yeni de olsa var :) yine de kan testi her zaman daha garanti
aa gerçekten mı ? Kaç çıktı sonucunuzKan testim negatif idrar testi pozitif olabilir mi sizce
Evet 7gün gecikmeyle değerin yüksek çıkar bence. Maşallah hayırlı olsunAyy gerçekten mi
aa gerçekten mı ? Kaç çıktı sonucunuz
aa gerçekten mı ? Kaç çıktı sonucunuz
Freely dı :) kan verdim 3gğn önce negatiftihangi marka ? Var gibi canım çünkü net bi şekilde görünüyo. Yinede başka markada dene bence. 3 gün gecmiş direk kanda verebilirsin İnşallah vardır :)
Freely öncesinde de prediktr de yaptım aynı çıktıHangi marka test yapmıştın sen canım