• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tesla58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
630
462
103
Arkadaşlar herkese merhaba benim beklenen adet tarihim 9 aralikti ama halen olmadım kan ve idrar testim negatif😔 geçen haftalarda aşırı derecede şişkinlik yaşadım, midem kazındı, bembeyaz süt kesiği akıntım oldu,kasıklarıma batmalar oldu ,koltuk altına doğru kolum falan ağrıdı açıkçası hamileyim sanmıştım ama halen bir belirti yok 😔 bu arada adet günüme 4 ve 2 gün kala beraber olduk sizce geç döllenme olabilir mi acil yardım edin

Geç döllenme olmuş olabilir canım biraz daha bekle stres yapma 1 haftaya olmazsan tekrar kan testi ver

Ama hiç kaşıntı yanma yok ki 🤔
Evet sut kesigi akinti enfeksiyon canim bendede vardi ve kasintim yoktu ama sen yinede biraz bekle adet oncesi birlikde olmussum birlikteligin üstünden 14 gun felan gectimi testr anca cikar evet gec döllenme oluyosa

Evet sut kesigi akinti enfeksiyon canim bendede vardi ve kasintim yoktu ama sen yinede biraz bekle adet oncesi birlikde olmussum birlikteligin üstünden 14 gun felan gectimi testr anca cikar evet gec döllenme oluyosa
Yok daha 14 gün geçmedi inşallah öyledir 🙏 peki bu enfeksiyon etkiler mi çocuk olmasını ben bilmiyorum da 🙄

Yok daha 14 gün geçmedi inşallah öyledir 🙏 peki bu enfeksiyon etkiler mi çocuk olmasını ben bilmiyorum da 🙄
Etkiliyomus canim malesef /: gebeligi engelliyomus düşük vss sebebi oluyomus ben 4 ay bosuna ugrasmisim enfeksiyon yuzumdem olmamis

Amiiinnn inşallah bekleyen herkese nasip olsun😍 testleri bir umutla bekliyoruz olmayınca üzülüyor insan ya nerede hata yaptık diyoruz

Amiiinnn inşallah bekleyen herkese nasip olsun😍 testleri bir umutla bekliyoruz olmayınca üzülüyor insan ya nerede hata yaptık diyoruz

Alıntı Cevapla
😂 Oyle valla bu ay yumurtlama takibi hic bisi yapmiyorum 😂 oluruna birakicam bakalim

Canim bekle biraz daha gec dollenme olabilir.. bende hamile kaldigimda mantar olmustum kasinti da vardi ama sut kesigi gibi seyler gelmisti. Gebelik hormonu salgilanmaya baslayinca da olabilirmis bazi kisilerde. Cunku bn ilk hamileligimle yasadim mantari nasil bsey oldugunu bilmezdim☺☺

Canim bekle biraz daha gec dollenme olabilir.. bende hamile kaldigimda mantar olmustum kasinti da vardi ama sut kesigi gibi seyler gelmisti. Gebelik hormonu salgilanmaya baslayinca da olabilirmis bazi kisilerde. Cunku bn ilk hamileligimle yasadim mantari nasil bsey oldugunu bilmezdim☺☺
Ne zamana belli olur peki geç döllenmeyse her an adet olcam diye korkuyorum 🙄

Kızlar bende ekim ayında aşılama oldum malesef tutmadı 10 aralık 'ta adet tarihim bugün 5gun gecikti dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı acaba erkenmi yaptım benimde geç dollenmemi oldu offf beklemek çok zor rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar bende ekim ayında aşılama oldum malesef tutmadı 10 aralık 'ta adet tarihim bugün 5gun gecikti dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı acaba erkenmi yaptım benimde geç dollenmemi oldu offf beklemek çok zor rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah ikimizin de geç döllenme olmuştur 🙏

Back