hamile olabilir miyim? lütfen yardım. teşekkürler

gerçekten çok teşekkür ederim. bu forum uzaktan görüldüğü gibiymiş. insan yakın arkadaşlarıyla bile bunları rahat rahat konuşamazken, bir soru sordum ve bir sürü yardımsever cevap aldım :)

bütün gelişmeleri aktaracağım buarada bu konuyla ilgili. umarım bir şey yoktur

Umarım hamile değilsinizdir. Gecikmenin verdiği stresten de olabilir bence.

haklısınız, bu da bana ders oldu açıkçası.. böyle stres hayatımda yaşamadım. umarım kötü bir şey çıkmaz da, sadece aldığım dersle kalırım.

tamam canım bı an once gıt ve sonucu bızede acıkla ...:18:

Hayatta hersey olabilir canim biraz once bir kadin topik acmis kondomla hamile kalmis
Nasilsa evleniceksiniz eger hamileysen biraz one alirsiniz dugun tarihini.
Buyuk bir ihtimalle stresten gecikmistir yoksa simdiye gebelik testinde idrarda cikardi yada belki gec yumurtlamis olabilirsin..
En iyisi kan tahlili.. Bizi merakta birakma canim herseyin hayirlsi

Gebelik varsa eğer, aldırma taraftarı değilim. düğünü öne alırız muhtemelen. ama işte apar topar evlilik, sanki zorunlu evlilik gibi, aileler var, onlara ne denir, hamileyim diyemem.. ayrıca iş konuları var, iş olarak yoğun zamanlarım, işten ayrılmam bütün hayatımı etkileyebilir falan.
ama yine de evleneceğim insanla böyle bir hata yapıyorsak, sonuçlarına katlanmayı tercih ederim.
zaten duygusal bir insanımdır, kürtajın verdiği manevi hasarı kolay kolay atlatamam.

hatamdan ders aldım ama.. umarım bir şey çıkmaz. gelişmeleri haberdar edeceğim, çok teşekkür ederim :)

Merhaba kızlarrrr :)

Ben yeni üye oldun aranıza yeni katıldım yaniii :)) Ben yeni evliyim ve son regli tarihim 19 aralık normalde 15 ocakta regli olmam gerekiyordu ama olmadım bugün 2,gunum cokkkk merak edıyorum hamile olabılırmıyım dıeeeee? test yapsam cıkarmı acabaaaaa ?

büyük ihtimalle hamile olabilirsin,kaçamakların %99 'u hamilelikle sonuçlanıyor

geri çekilme diye bir korunma yöntemi yok konu sahibi çok riskli. ya nişanlın korunsun ya da sen hapla ya da iğneyle korun özellikle hap ve iğne %99 koruyuculuk sağlar yumurtlama dönemlerine denk gelmediyse hamile olma olasılığın az ama bazen yumurtlama da normal günlerin dışında geç olabiliyor o yüzden gidip bir kan testi yaptır inşallah da test yaptırdığın gün adet olursun :) üzülme adet gecikmesinin çok sebepleri oluyor mevsimler şehir değişikliği gibi hiç akla gelmeyecek sebeplerden bile gecikebiliyor adet

1 hafta daha bekleyip kan testi yaptırırsın kesin sonuca ulaşırsın :)

konunuz hakkında bir bilgim yok ama bikaç arkadaş geri çekilme bir korunma yöntemi değil demiş , neden acaba merak ettim? dikkat edildiği taktirde de hamile kalma riski varmı anlayamadımda

evlendim ve 3 gün sonra hamile kalmışım 1 kaç kez test yaptım negatifti sonra 1 hafta sonra yine yaptım hamile çıktım doktora gittiğimde hamileydim şimdi eşimle bizde geri cekilme yöntemini uyguluyoruz ama bir sıkıntı yok ama doktora gitmeni kesinlikle tavsiye ederim ve ayriyetten sakına kan testi yaptırma ilaç kullanma ağrı kesici felan ne olur neolmaz tmm

konunuz hakkında bir bilgim yok ama bikaç arkadaş geri çekilme bir korunma yöntemi değil demiş , neden acaba merak ettim? dikkat edildiği taktirde de hamile kalma riski varmı anlayamadımda

Dikkat edilemez svr, ilişki esnasında tam boşalma olmadan da bir sıvı salgılanıyor ve o sıvıda meni bulunuyor, birçok insan bu şekilde hamile kaldı. Bu yüzden geri çekilme bir yöntem değil.

Dikkat edilemez svr, ilişki esnasında tam boşalma olmadan da bir sıvı salgılanıyor ve o sıvıda meni bulunuyor, birçok insan bu şekilde hamile kaldı. Bu yüzden geri çekilme bir yöntem değil.

teşekkürler, öğrendiğim iyi oldu...

çok teşekkür ederim en iyisi kan testi yaptırmak. sanırım artık kaçış yok.
sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu bilginiz var mı acaba

sağlık ocağında yaptırma canım sonra anneni babanı arayıp haber veriorlar nişanlıda olsan hamilelğine tepki verebilirler bir sürü kadın fişleniyor diye bişi duymadın mı bence yaptırdığın yer mahremiyetini koruyacak bir yer olmalı canım

Vayyy ilk defa biri sabote etmemiş konuyu :)
Bakın bu şekilde daha güzel anlaşıyoruz

Konu sahibi arkadaşım bende diğer arkadaşlara katılarak en mantıklısı kan testi diyorum.
Mutluluklar dilerim herşeyin hayırlısı.

ilk kez duyuyorum böyle birşeyi?, hasta hakları diye birşey var, reşitse de bu böyle mi ki? enteresanmış.

Ben adetim üc gün geciksin hemen anlardim hamile oldugumu cünkü cok düzenlidir. Malesef ikinci bebegim bu sizin yöntemle meydana gelmisti. Eczaneden aldigim testler beni hic yaniltmadi ama. Sizi uyarmak isterim saglik ocaginda gebelik testi yaptirinca ve sonuc pozitifse pesinizi birakmiyorlar. Verdiginiz adres telefon numarasi neyse iste gebelik takibi testler falan filan. Gazetede yazmisti kizin babasinin telefonuna sms atmislardi. Bayagi olay olmustu simdi mevzuat degistimi bilmiyorum ama.

Dedigim gibi test hep dogru cikmisti ama emin olmak ve icinize sinmesini istiyorsaniz kadin dogum uzmanina gidin. Geriye cekilme yönteminde hamile kalma riski cok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…