- Konu Sahibi ceydaberry
-
Evet canım sağlık ocakları kanda gebelik testi bakıyor.Ben sağlık ocağında hemşireyim gel bakalım canım.İçin başka türlü rahatlamaz
ben evlenmeden 6 ay once butun testlerımı yaptırdım ... beni yanlıs anlma sana kımsenın bısey demeye zaten hakkı yok ama cok cok dıkkatlı olmalısın benım bı tanıdıgım senın gıbı 5 yıl bı bırlıktelık yasadı ve bırlıktelıgı boyunca gerı cekılme yontemı yada komdomla korunduu ve evlendıı sımdı 3 yıllık evlı ama korunmamamalarına ragmen cocukları olmuyoo... uzun sure korunmakda rahımde kuruluk yapıyomus... cunkı bır kadın kadın oldukdan sonra rahmının spermlere ihtiyacı oluyomus spermler rahmı besler cunkıı... cok fazla korunmakda kısırlıga kadar giden bi sebebp olabılıyormus....
herzamn bi derdin oldugunda bizlerle paylaşabılırsın
İlaç kullanmıyorum, ama kanı sulandırır mantığıyla her akşam bir aspirin alıyorum, adet söktürmeye yardımcı olabilir belki diye...
bende de geçen hafta adet belirtileri vardı, adet döneminden 1 2 gün önce ben çok duygusal olup herşeye ağlarım. geçen hafta olur olmadık şeylere ağladım ve akıntım başladı. onu da tam regl olmadan 1 gün önce akıntım gelir. sonra bekle bekle olmadım hala. iyi gecikti gerçekten..
en iyisi bi kan testi
geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değildir ki.üstelik çok da tehlikeli bir yöntemdir hamile kalma açısından.
bence bir kan testi yaptır,adetin gecikmiş ne olur ne olmaz.hem belki de stresten gecikmiştir.
gerçekten çok teşekkür ederim. bu forum uzaktan görüldüğü gibiymiş. insan yakın arkadaşlarıyla bile bunları rahat rahat konuşamazken, bir soru sordum ve bir sürü yardımsever cevap aldım :)
bütün gelişmeleri aktaracağım buarada bu konuyla ilgili. umarım bir şey yoktur
Hayatta hersey olabilir canim biraz once bir kadin topik acmis kondomla hamile kalmis
Nasilsa evleniceksiniz eger hamileysen biraz one alirsiniz dugun tarihini.
Buyuk bir ihtimalle stresten gecikmistir yoksa simdiye gebelik testinde idrarda cikardi yada belki gec yumurtlamis olabilirsin..
En iyisi kan tahlili.. Bizi merakta birakma canim herseyin hayirlsi
Merhaba kızlarrrr :)
Ben yeni üye oldun aranıza yeni katıldım yaniii :)) Ben yeni evliyim ve son regli tarihim 19 aralık normalde 15 ocakta regli olmam gerekiyordu ama olmadım bugün 2,gunum cokkkk merak edıyorum hamile olabılırmıyım dıeeeee? test yapsam cıkarmı acabaaaaa ?
konunuz hakkında bir bilgim yok ama bikaç arkadaş geri çekilme bir korunma yöntemi değil demiş , neden acaba merak ettim? dikkat edildiği taktirde de hamile kalma riski varmı anlayamadımda
Dikkat edilemez svr, ilişki esnasında tam boşalma olmadan da bir sıvı salgılanıyor ve o sıvıda meni bulunuyor, birçok insan bu şekilde hamile kaldı. Bu yüzden geri çekilme bir yöntem değil.
çok teşekkür ederim en iyisi kan testi yaptırmak. sanırım artık kaçış yok.
sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu bilginiz var mı acaba
sağlık ocağında yaptırma canım sonra anneni babanı arayıp haber veriorlar nişanlıda olsan hamilelğine tepki verebilirler bir sürü kadın fişleniyor diye bişi duymadın mı bence yaptırdığın yer mahremiyetini koruyacak bir yer olmalı canım
teşekkürler, öğrendiğim iyi oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?