Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeniden test yaptim veeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmm Hadi sizlerin de guzel haberlerinizi bekliyorum.Drum haftaya randevu verdi gelismelerden haberdar ederim
Canım ben 1 hafta kala yaptım negatifti bence geçmesini bekle ben adetim geçti 2 gün yapmaya korkuyrum..
bence yap canım niye korkuyosun ki aklında kalcağına yap gitsin
böyle daha çok kuruyor insan kafasında
ya adet gecikmesiyle beraber kuruluk oluıyo mu yoksa beyaz akıntı devam ediyo mu? bunu merak ediyorum tecrübeli bayanlar ya da bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
bence yap canım niye korkuyosun ki aklında kalcağına yap gitsin
böyle daha çok kuruyor insan kafasında
ama bizi de haberdar etmeyi unutma canımmm
ama bizi de haberdar etmeyi unutma canımmm
test yaptım şimdi negatiff
canım bende yaptım benimki de negatif
olsun üzülme yine denersiniz
ikinci çizgi çooook çok derinden görünüyor ama bu hamilelik anlamına gelmez heralde
çok çok derinse bile ciddiye almanı tavsiye ederim benım o bile yoktu Inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım benim
ayy bilemedim çoook derin ya :44:
Senin regl günün ne zamandı canım
kızlar merhaba ben 2buçuk yıllık evliyim ve geçen ay basladık çocuk istiyoruz ben adetime 12 gün var ama kasık ağrısı ve ara ara batma hissediyorum belimde ağrıyor ama gögüslerimde şişlik yok sadece sol gögsüm iice dokundunmu ağrı yapıo bilemiyorum çokmu erken yoksa bunlar belirtimi 16 ve 21 arası sansımın yüksek olduğu günlerdi 25 günde bir adet görüyorum lütfenc cvp yazın :2::2::2::2:
benim de bugün BAT, henüz pek ağrım falan yok, öğlen akon test yaptım negatif, neyse artık adet olup önümüzdeki aya bakıcaz, çok yakın bi arkadaşımın da BAT ı 1 gün geçmiş, predictorle test yapmış, pespembee 2.çizgisi çıkmış hemen, kızın aloo deyişinden anladım hamile olduğunu o kadar sevinmiş, Allah nazarlardan korusun bizlere de nasip etsin inşallah, bu kaçıncı teyze oluşum, e artık anne de olurum inşallahhhh .Amin.