Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KAsıgına kramp batma gibi seyler oluyorsa hamilesindir buyuk ihtimalle. İnsallah Allah isteginizi yerine getirir kızlar..
ben de yaptim dayanamadim,silik bir cizgi daha cikti :) ama emin degilim 5-6 gun sonra tekrar deniycem.
selam kizlar, benim de 25 inde adet olmam lazim bende cok sabirsizim ama sanirim ben de bekliycem.Goguslerim cok sisti,arada bir ozellikle cok yurudugumde kasiklarim agiriyor,hatta bir taraf sismis gibi..Bakalim artik kismetse bu ay ucumuz de hamis oluruz insallah:90::90::90:
kızlar benimde 2 gün geçti ve ara sıra kasık ağrım var sizce bu bir belirti midir?
test için 10 gün felan gecikmesi gerekiyor diye duydum.. öncesinde kesin sonuç alınamıyomuş
merhabalar ...
adet tarihim geçen ay 28.05.2011 di hafta sonu ara ara pembe lekelenmelerim oldu
dün dr gittim jinekolojik muayenede net birşey çıkmadı (kese de olabilir,kan pıhtılaşması da olabilir dedi)bthcg yaptırdım birşey çıkmadı dr adet tarihini bekleyeceğiz dedi yani 28.06.2011'i
sizce hamilemiyimm çok istiyoruz 3kez düşük yaptım ve 9 yıllık evliyim ocak 2011 de rahimde perde oldu için ameliyat oldum ama hala hamile kalamadım bu durumda olan arkadaşlar yardım
test için 10 gün felan gecikmesi gerekiyor diye duydum.. öncesinde kesin sonuç alınamıyomuş
merhabalar ...
adet tarihim geçen ay 28.05.2011 di hafta sonu ara ara pembe lekelenmelerim oldu
dün dr gittim jinekolojik muayenede net birşey çıkmadı (kese de olabilir,kan pıhtılaşması da olabilir dedi)bthcg yaptırdım birşey çıkmadı dr adet tarihini bekleyeceğiz dedi yani 28.06.2011'i
sizce hamilemiyimm çok istiyoruz 3kez düşük yaptım ve 9 yıllık evliyim ocak 2011 de rahimde perde oldu için ameliyat oldum ama hala hamile kalamadım bu durumda olan arkadaşlar yardım