- 29 Temmuz 2024
- 63
- 19
- 29
- Konu Sahibi minnnikburun
Ya sen nasıl bir insansın gözlerim doldu okurken canimin içi ne kadar güzel insanlar var ya Allah'ım rabbim senin o güzel kalbine göre versin güzel canım benimmmmYa öyle güzel anne olacaksın ki ve o yumurcak bence seni seçti bile uykusuz günlere ve onun evde koşturup yaramazlık yaptığı gunlere hazır ol derim ben duam seninle inan umarım bu güzel haberi ben dahil olmak üzere bebek sahibi olmak isteyen bütün kadınlar alır geçen ay yaşadım testim pozitifti kan verdim yok dedi onkadar büyük hayal kırıklığı ve acıydı ki benim için ama senin şuan hamileligin var ve umarım beraber çok gzuel sağlıklı ve bol yaramazlikli zamanlar geçirirsiniz
Ya öyle güzel anne olacaksın ki ve o yumurcak bence seni seçti bile uykusuz günlere ve onun evde koşturup yaramazlık yaptığı gunlere hazır ol derim ben duam seninle inan umarım bu güzel haberi ben dahil olmak üzere bebek sahibi olmak isteyen bütün kadınlar alır geçen ay yaşadım testim pozitifti kan verdim yok dedi onkadar büyük hayal kırıklığı ve acıydı ki benim için ama senin şuan hamileligin var ve umarım beraber çok gzuel sağlıklı ve bol yaramazlikli zamanlar geçirirsiniz