- 28 Ağustos 2016
- 592
- 201
- 23
- 35
- Konu Sahibi vampirellamaria
-
Hamile olabilirsin cnm sen test yap bence çıkar 8 gün geçmişKızlar benimde daha gelmedi adetim bugün 8. Güne giriyorum gecikeli ama kasıklarıma ağrı girdi bugün sık sık sanki adet olacakmışım gibi oluyo her an ama akıntı geliyo tuvalete gidip bakınca sizce adetim mi gelecek yoksa hamile olma ihtimalim varmı hamileler sizinde oldu mu böle gecikmenin 8. Gününde falan adet sancısı gibi ağrı
Merhaba canım Allah sağlıkla kucağına versin inşallah.. adet belirtilerini yaşadım diyorsun farklı birşey var mıydı ben de adet belirtilerini yaşıyorum umudum kalmadı geceleri bölük pörçük uyuyorum tamam adet olacam diyorumdua et Rabbim hamile duası kabul eder inşallah benim ve isteyen herkesin olsun
Testmi yaptin kaçgündür bu formu okuyorum senin kadar bende merak ettim hamile olup olmadığını :)Test mi yaptın yoksa
Ewttttt YAPTIMMM veeee çift çizgiTest mi yaptın yoksa
Teste göre hamileyim CnmTestmi yaptin kaçgündür bu formu okuyorum senin kadar bende merak ettim hamile olup olmadığını :)
Hayırlı olsun canım :)Teste göre hamileyim Cnm
Teste göre hamileyim Cnm
Teşekkür ederim Cnm Rabbim dualarımı kabul etti şükürler olsun Allah olmayan herkese versinHayırlı olsun canım :)
Teşekkür ederim Cnm Ewt yarın gidecem inşallah sende hamilesindirHamilesin belliydi şimdi gitsen kanda çıkar canım hayırlı olsun benimde bat yarın inş olmam :)
Teşekkür ederim Cnm rabbim herkese nasip etsin CnmHayırlı olsun canım çok sevindim:)
Amin canım inş :) hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Teşekkür ederim Cnm Ewt yarın gidecem inşallah sende hamilesindir
Amin darısı başıma :)Teşekkür ederim Cnm Rabbim dualarımı kabul etti şükürler olsun Allah olmayan herkese versin
Tebrik ederim benim de gecikmenin 12. Günü adet günü kan tahlilim negatifti 3 gün gecikti idrar da negatif ben de hala test yapamadım
Tebrik ederim cnm seniKızlarrrrr bn galiba hamileyim
Amin Cnm çok saolHayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Biz de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?