Hamile olabilir miyim acaba meleğim benimle mi

vampirellamaria

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
103
30
13
28
Kızlar merhaba 7 aylık ewliyim bebeğimin olmasını çok istiyorum ama hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyordu Bi türlü 30 güne bir adet oluyorum kasımın 5 inde adet oldum aralıkta iki gün önce yani 3 aralıkta geldi adetim ama bugün ocağın 6 sı ve adetim gelmedi henüz şu an dört gün geçmiş durumda adetim beşinci gündeyim hatta düne kadar kasık Ağrı'm vardı ara ara sol kaşığım ama bugün geçti gibi çok nadir oluyo bide bugün akıntı başladı mide bulantım çok yok ama baş dönmem var belim sırtım ağrıyor bide Can'ım çok ekşi seyler istiyor normalde adet döneminde tatlı isterdi iştahım geçen hafta pek yoktu ama iki üç gündür baya açıldı Can'ım sürekli birşeyler istiyor göğüs Ağrı'mda vardı ama artık pek yok ama göğüslerimde bir şey fark ettim kahverengi olan yerlerde sivilce gbi birşeyler var sanki yoktu daha önce büyüme hissetmiyorum göğüslerimde ama hassaslaşma ve hafif ağrı var arada idrara normal çıkıyorum ama rengi koyu birde gazım fazla sanki sivilce de çıkmadı bu ay çok merak ediyorum açaba hamile olabilir miyim inşallah hamileyimdir çok umutlandım bu ay ama test yapmaya korkuyorum negatif olmasından Bekleyecem biraz daha hamile olan arkadaşlar cevaplar mısınız sizce hamile olabilir Mİyim sizin belirtileriniz nasıldı aynı mı nolur bilgi verin bana

Bence test yap ve kurtul acabalardan bu kadar gecikmede kesin belli olur

Canım bendede çok fazla akıntı oldu yorgun hissetme gunicinde arada mide bulantisi iştah artışı daha önceki aylarda en ufak bir belirtide idrar testi yaptığım ve hep negatif çıktığı için busefer idrar testi yapmadım adetimin 5 gün gecikmesiyle doktora gidip kan testi verdim kan kesin sonuç bence yarın bi kan testine gitmelisin inşallah meleğin seninledir

Canım benimde iş yerindeki arkadaşım ekşi yiyordu beli kasıkları ağrıyordu test yaptı hamile korkma zaten 4 gün geçmiş hemen yap :)

Merhaba arkadaşlar benim adetim düzensizdi doktorun verdiği tarlusal ilacını kullandımiki aydır adetim düzenliydi bu defa üç gün geçti kasiklarimda batmalar ve ağrılar var tuvalete de sık çıkmaya başladım ve vajinal akıntı var biraz da arttı göğüs ucunda ki noktalar belirginleşti su defa umudum var acaba hamilelik olabilir mi

Amin Cnm inşallah hamileyim dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…