- 24 Ekim 2016
- 103
- 30
- 13
- 28
- Konu Sahibi vampirellamaria
-
Bence test yap ve kurtul acabalardan bu kadar gecikmede kesin belli olurKızlar merhaba 7 aylık ewliyim bebeğimin olmasını çok istiyorum ama hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyordu Bi türlü 30 güne bir adet oluyorum kasımın 5 inde adet oldum aralıkta iki gün önce yani 3 aralıkta geldi adetim ama bugün ocağın 6 sı ve adetim gelmedi henüzşu an dört gün geçmiş durumda adetim beşinci gündeyim hatta düne kadar kasık Ağrı'm vardı ara ara sol kaşığım ama bugün geçti gibi çok nadir oluyo bide bugün akıntı başladı mide bulantım çok yok ama baş dönmem var belim sırtım ağrıyor bide Can'ım çok ekşi seyler istiyor normalde adet döneminde tatlı isterdi iştahım geçen hafta pek yoktu ama iki üç gündür baya açıldı Can'ım sürekli birşeyler istiyor göğüs Ağrı'mda vardı ama artık pek yok ama göğüslerimde bir şey fark ettim kahverengi olan yerlerde sivilce gbi birşeyler var sanki yoktu daha önce büyüme hissetmiyorum göğüslerimde ama hassaslaşma ve hafif ağrı var arada idrara normal çıkıyorum ama rengi koyu birde gazım fazla sanki sivilce de çıkmadı bu ay çok merak ediyorum açaba hamile olabilir miyim inşallah hamileyimdir çok umutlandım bu ay ama test yapmaya korkuyorum negatif olmasından Bekleyecem biraz daha hamile olan arkadaşlar cevaplar mısınız sizce hamile olabilir Mİyim sizin belirtileriniz nasıldı aynı mı nolur bilgi verin bana
Yok sadece hamile olanların durumlarını merak ettim onların durumları nasıldı o yüzdenAdetin gecikti basin donuyor eksi yiyorsun diye hamile olup olmadigina kimse karar veremez ki kendine iskence yapma o testler boyle zamanlar icin var:)
Canım bendede çok fazla akıntı oldu yorgun hissetme gunicinde arada mide bulantisi iştah artışı daha önceki aylarda en ufak bir belirtide idrar testi yaptığım ve hep negatif çıktığı için busefer idrar testi yapmadım adetimin 5 gün gecikmesiyle doktora gidip kan testi verdim kan kesin sonuç bence yarın bi kan testine gitmelisin inşallah meleğin seninledirKızlar merhaba 7 aylık ewliyim bebeğimin olmasını çok istiyorum ama hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyordu Bi türlü 30 güne bir adet oluyorum kasımın 5 inde adet oldum aralıkta iki gün önce yani 3 aralıkta geldi adetim ama bugün ocağın 6 sı ve adetim gelmedi henüzşu an dört gün geçmiş durumda adetim beşinci gündeyim hatta düne kadar kasık Ağrı'm vardı ara ara sol kaşığım ama bugün geçti gibi çok nadir oluyo bide bugün akıntı başladı mide bulantım çok yok ama baş dönmem var belim sırtım ağrıyor bide Can'ım çok ekşi seyler istiyor normalde adet döneminde tatlı isterdi iştahım geçen hafta pek yoktu ama iki üç gündür baya açıldı Can'ım sürekli birşeyler istiyor göğüs Ağrı'mda vardı ama artık pek yok ama göğüslerimde bir şey fark ettim kahverengi olan yerlerde sivilce gbi birşeyler var sanki yoktu daha önce büyüme hissetmiyorum göğüslerimde ama hassaslaşma ve hafif ağrı var arada idrara normal çıkıyorum ama rengi koyu birde gazım fazla sanki sivilce de çıkmadı bu ay çok merak ediyorum açaba hamile olabilir miyim inşallah hamileyimdir çok umutlandım bu ay ama test yapmaya korkuyorum negatif olmasından Bekleyecem biraz daha hamile olan arkadaşlar cevaplar mısınız sizce hamile olabilir Mİyim sizin belirtileriniz nasıldı aynı mı nolur bilgi verin bana
Yok sadece hamile olanların durumlarını merak ettim onların durumları nasıldı o yüzden
İnşallah Bnde hamileyimdirCanım benimde iş yerindeki arkadaşım ekşi yiyordu beli kasıkları ağrıyordu test yaptı hamile korkma zaten 4 gün geçmiş hemen yap :)
İnşİnşallah Bnde hamileyimdir
Amin Cnm inşallah hamileyim dirCanım bendede çok fazla akıntı oldu yorgun hissetme gunicinde arada mide bulantisi iştah artışı daha önceki aylarda en ufak bir belirtide idrar testi yaptığım ve hep negatif çıktığı için busefer idrar testi yapmadım adetimin 5 gün gecikmesiyle doktora gidip kan testi verdim kan kesin sonuç bence yarın bi kan testine gitmelisin inşallah meleğin seninledir
Ama çok korkuyorumÖyle mi böyle mi diye düşüneceğine al bi idrar testi hemen yap canım bizde merak ettik
Yaparmisin artik su testi bnde meraklndim :)Ama çok korkuyorum
Müjdeli haberlerini bekliyoruzzzzzzzAma çok korkuyorum
İnşallah Cnm saolasın yaaMüjdeli haberlerini bekliyoruzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?