Hamile olabilir miyim acaba meleğim benimle mi

Merhaba inşallah hamilesindir canım..
Bende geçen ay düşük yaptım kürtaj olmadan 6 haftalık tam değildi bile doktor devam edebilirsin korunmaya gerek yok dedi ben yine kendi çapımda korundum ama .. 4 gündür belirtiler var takvimde de bugün hasta olmam lazım ama bilmiyorum düşükten sonra ne zaman olurum diye sağ kaşık da ara ara batmalar var bel agrim hiç olmazdı oda var 2 gündür halsizlik falan göğüsler hassas dediğiniz gibi göğüste sivilcelenme gibi küçük noktalar .. bakalım ne olcak

Amin Cnm inşallah sende Bnde hamileyizdir ve çok üzüldüm Cidde'n bebeğine Rabbim versin sağlıcakla tekrar düşüğün üstüne hemen olur derler inşallah hamileyiz dir Cnm

İnşallah dediğin gibidir Can'ım Bnde biraz Bekleyecem daha bugün 6. Günüm olacak geceli iki üç gün bekleyeyim de 10 gün gelmezse 11. Gün yapacam

Bende düzenli düşükten sonra 1 hafta sonra gittim doktor baktı temiz dedi korunmaya gerek yok dedi ama işte düşükten sonra tarih değişir mi onu bilmiyorum normal de olsa şuan mesela anlardım hemen hamile olduğumu çünkü hiç geçikmez benim takvimim sayfasinda olduğu gibi çıkar hep

Öyle düzenli hiç bu kadar gecikmemişti amA ne bileyim yine de korkuyorum yoksa üzülürüm die cesaret edemiyorum bide sanki hafif ağrı giriyo sol kaşığıma ondan dolayı da kırkıyorum olacam şimdi galiba diye

Bende de sağ kasikda günde bir kaç kere oluyor sadece bel ağrısı var göğüs lerde ağrı
Normalde benim hastalığıma bir kaç gün kala göğüs ağrısı gider küçülür tekrar ve bacakları ağrır benim ama şuan hiç biri yok

Allah senin sabrindan bize de versin:)) ben 6 günde 6 defa test yapmıştım nasıl sabrediosun bide gün koymuş 11. Gün :) haberlerini bekliyoruz canım inşallah hamilesindir:)

Allah senin sabrindan bize de versin:)) ben 6 günde 6 defa test yapmıştım nasıl sabrediosun bide gün koymuş 11. Gün :) haberlerini bekliyoruz canım inşallah hamilesindir:)
Aminnn Cnm inşallah hamileyimdir sabırlı Değilim aslında içim içimi kemiriyor ama üç dört aydır adet günü gelmeden bir sürü test yapıp hüsrana uğradığım için sürekli o yüzden yapamıyorum ama inşallah size Mutlu haberler verecem Can'lar dua edin bna nolur

Evet erken yapmissin teste çıkması için Adet gününün geçmesi lazım sonra test yapman lazım .
Anladım cnm az önce lavaboya gittim ayıptır söylemesi beyaz yapışkan yoğun bi akıntım olmuş . Adet öncesi hiç böyle akıntım olmazdı . Şeffaf yada sarı akıntım olurdu hep. Yaşayan var mı acaba ?

Kızlar benimde daha gelmedi adetim bugün 8. Güne giriyorum gecikeli ama kasıklarıma ağrı girdi bugün sık sık sanki adet olacakmışım gibi oluyo her an ama akıntı geliyo tuvalete gidip bakınca sizce adetim mi gelecek yoksa hamile olma ihtimalim varmı hamileler sizinde oldu mu böle gecikmenin 8. Gününde falan adet sancısı gibi ağrı

Bunun cevabını biz bilemeyiz 8 gün geçmiş adetinin üstünden ve hala test yapmaman çok enterasan. Benim adet 2 gün gecikince test yaptım ve sonuç çok şükür pozitifti. Herkesin bünyesi farklı olabiliyor. Mesela ben normal adet belirtileri yaşadım hamile kaldığım ay. Yani herkesin hamilelik belirtileri bir olmuyorr. Burda ki hiçkimse hamile olup olmadığını bilemez. Cevap sende saklı Bence korkunu yenip bi test alıp yapmalısın. Akla kara değil de Rabbim hayırlısını versin hayırlı zamanda inşallah.

Ne kendini ne de burda ki insanları yorma derim bir test yap olsun bitsin . Allah herseyin hayırlısıni versin ben düzenli adet olurum 1 gün geçti hemen yaptım. Daha yeni evlisiniz olur inşallah stres yapmayin hamile iseniz de geç kalıyorsunuz bir an önce folik asit başlaman lazım.

Merhaba canım Allah sağlıkla kucağına versin inşallah.. adet belirtilerini yaşadım diyorsun farklı birşey var mıydı ben de adet belirtilerini yaşıyorum umudum kalmadı geceleri bölük pörçük uyuyorum tamam adet olacam diyorum dua et Rabbim hamile duası kabul eder inşallah benim ve isteyen herkesin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…