Hamile öğretmenlere

bayan34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.050
972
34
Ben öğretmenim de bu sorum vardı nöbet ısını napiyorsunuz doktorunuz rapor verdi mi nöbet tutamaz diye Öğretmenlere nöbet tutamaz diye rapor verilmiyor dedi doktor bana var mi hamile olup nöbet tutmayan

Cnm ben aldim rapor bel rahatsızlığım vardı verdi Dr nöbet tutmadım 5aylıkken düşük tehdidinden dolayı nöbet tutamaz yazıyordu

Canım bildiğim kadarıyla 6 aya kadar nöbet tutma zorunluluğumuz var, arkadaşın da dediği gibi doktor raporun yoksa eğer. Ben 4.5 aylık hamileyim hala nöbet tutuyorum, dönem sonuna kadar tutarım sanırım, bir aksilik olmazsa.

25 haftalık hamileyim bu ikinci çocuğum ...ikisindede nöbetten düştüm 24. haftaya gelindiğinde aile hekiminiz bile yazabilir 24 haftalık gebedir yazması yeterli daha geçen hafta aile hekimine yazdırıdım ve okuluma götürdüm ve nöbet tutmuyorum artık...

ha bu arada okulumda şu an tam 4 tane hamile var hepimiz 24. haftadan beri tutmuyoruz...yani kısacası öğretmensen 24. haftada nöbetten düşersin bunu söyleyen doktor bilmiyormuş demekki

Ben öğretmenim de bu sorum vardı nöbet ısını napiyorsunuz doktorunuz rapor verdi mi nöbet tutamaz diye Öğretmenlere nöbet tutamaz diye rapor verilmiyor dedi doktor bana var mi hamile olup nöbet tutmayan
Evet canım ben aldım nöbet tutması sakıncalıdır yazdı doktor yalnız devlet hastanesi nden aldım özel den almıştım kabul etmedi müdür

Kizlar 24. Hafta bitince mi?yoksa 24e girdigimiz gibi mi dusuyoruz nobetten.ben suan 23+0 im.ne zaman duserim nobetten.

Kızlar ben 15. Haftada dun gittim bi düşüğümde vardı devlette anlattım derdimi ayakta durunca ağrılarım oluyor falan diye doktor da rapor yazdı daha once düşük hikayesi olduğu icin nöbet tutması sakıncalıdır diye mudur de kabul etti aklınızda bulunsun bu şekilde yapabilirsiniZ

o biraz okulla alakalı sanırım.. geçen yıl bi hoca vardı daha ilk öğrenir öğrenmez hamileleiğini nöbet yazmadılar..

yönetmelikte hamile öğretmen 24. Haftadan itibaren nöbet ten düşer diyor. Bende 2 haftadır tutmuyorum. Dr um özelde. Müdür sıkıntı çıkarmadı kabul ettiler raporu.

ben de bir düşüneyim bunu, henüz 8 haftalık bebeğim ama in çık merdivemlerden halim kalmıyor bütün gün.

Bana da rapor getir dedi.ama daha 2 hafta var kontrolume.ancak o.zmn rapor alabilirim.2 hafta nobet tutacak miyim simdi?

peki doğumdan sonra yani tum izinler bitince tutuyomuyuz

Kizlar doğum iznine kaçıncı haftada cikabiliyoruz? Diyelim bir sıkıntımız yok biraz daha geç alıp doğum sonrasına ekleyebiliyor muyuz yoksa şu haftada ayrılmak zorundayiz diye bir sey var mi?

kızlar benim doğumum kasımda doğumdan önce 5 haftamı doğum sonrasına kullanacam yani son 3 hafta kala izne ayrılacam.....iöyle ilk dönemden fazlası yasal izinlerle kapanıyor marta kadar falan kalan dşğer ayları raporla kapatabilirmiyim ki bilmiyorum yoksa okula 2 ay kala bailamam lazım buda sıkıntı olacak hem okul için hem benim ne diyosunuz

Kizlar doğum iznine kaçıncı haftada cikabiliyoruz? Diyelim bir sıkıntımız yok biraz daha geç alıp doğum sonrasına ekleyebiliyor muyuz yoksa şu haftada ayrılmak zorundayiz diye bir sey var mi?
8 hafta kala ayrılabilir yada 5 hafta daha çalışır raporu alır son 3 hafta kala ayrılırsın sana kalmış bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…