- 27 Şubat 2011
- 4.831
- 713
- 363
- Konu Sahibi Kubis45001
-
Cnm hislerimiz aynı sanırım bende mart annesiyim işe başlıycam ücretsiz izin alsammı almasam mı derken başlıycam işe napıcan bilmiyorum nasıl ayrılıcam sen ne durumdasın ücretsiz izin düşünmedin mi hiç çok kafam karışık benimdeslm..bu dönem okula başlayacak olan bebeişli öğretmen arkadaşlarım..
bebeğim martta dünyaya geldi:)
süt izni kullnacağım,bakıcı ayarlamaya çalışıyorum..çok streslı dönemı atlattık ama bebeğimi bırakmak zor gelıyor..
Ben bi haftadir okula goturuyorum mecbur.. Bir kosede uyutuyorum,bakim yapiyorum..Ucretsiz izinle gecim derdine dusebiliriz diye isteyemedim malesef..bakici icin yedi,sekiz gorusmem oldu ama sonuc alamadim,memnun kalmadik..annemden yardim alacagim,kimseye yuk olmak istememistim ama hayirlisi buymus..Cnm hislerimiz aynı sanırım bende mart annesiyim işe başlıycam ücretsiz izin alsammı almasam mı derken başlıycam işe napıcan bilmiyorum nasıl ayrılıcam sen ne durumdasın ücretsiz izin düşünmedin mi hiç çok kafam karışık benimde
Merhaba..
Düşük tehlikesi olup okula devam eden ancak nöbet için rapor alan oldu mu olabilir mi suan ilaç kullanıyorum zaten halsizim çok en son doktora gittigimde günlük işlerini yapabilirsin cok ayakta kalma demişti 20 gün süren kanamam oldu suan sürekli dinleniyorum okula baslayınca napıcam diye korkuyorum nöbet haftada 2 gün oluyo ayrıca sabah cıkıs servis ve kumanya dagıtımı var. Daha cok erken aslında okula söylemek istemiyordum ama napmalıyım
Cnm branş öğretmeni misin sınıf öğretmeni ben sınıfçıyım kullansam nasıl olur düşünüyorum hani öğrenciler nolcak bide ek ders kesilebilir diye biliyorum pek bi bilgim yok bilgilendirebilir misin benideslm..bu dönem okula başlayacak olan bebeişli öğretmen arkadaşlarım..
bebeğim martta dünyaya geldi:)
süt izni kullnacağım,bakıcı ayarlamaya çalışıyorum..çok streslı dönemı atlattık ama bebeğimi bırakmak zor gelıyor..
Bn kullaniyorum,okulonceciyim hocam..ekdersim kesiliyorCnm branş öğretmeni misin sınıf öğretmeni ben sınıfçıyım kullansam nasıl olur düşünüyorum hani öğrenciler nolcak bide ek ders kesilebilir diye biliyorum pek bi bilgim yok bilgilendirebilir misin benide
Doktor 24 haftalık hamile diye rapor veriyor. Nöbet vermiyorlar.Arkadaslar nöbet için rapor almak istedigimiz de tarihi sat a göre mi yazıyor ultrasona göre mi benim suan 2 hafta geride
Rapor istemiyorlarAklima gelmisken ben de sorayim. Dogum sonrasi 1 yil nobet tutmuyoruz ya. Bunun icin herhangi bir rapor gerekli mi idareye verilecek?
Benim idare istedi de enteresanlik edecekle illaRapor istemiyorlar
Ne gerek var anlamadım Doğum yaptığın belli zaten. Onun raporunu götürüyorsun sonuçta. Hiç duymamıştım bunuBenim idare istedi de enteresanlik edecekle illa
Soyleyin yazili istesinBenim idare istedi de enteresanlik edecekle illa
:) unuttu kendi de istediginiSoyleyin yazili istesin
Evet. Ama idare bu konuda sıkıntı yapmıyorsa veya düşük tehlikesi varsa nöbet vermiyorlar.Arkadaşlar nöbetten muaf olmak için 24 haftanın mı dolması gerekiyor?
Teşekkürler,sıkıntı yok çok şükür o yüzden 24 ün dolmasını bekleyeceğim,22.haftadayımEvet. Ama idare bu konuda sıkıntı yapmıyorsa veya düşük tehlikesi varsa nöbet vermiyorlar.
Allahtan bi aksilik çıkmazsa 3 hafta önce ayrılıp raporla fln uğraşmayacağım ben,sonrası da dönemi kapatıyor inşallahMart sonu Doğum yapacağım. 8 hafta Doğum öncesi iZnimi kullanırsam Dönemi kapatmak için 4 haftam kalıyor.o kısmı raporla kapatıp 2. Dönem okula başlamasam mı diyorum sizler ne yapacaksınız bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?