Hamile ogretmenler buraya lutfen

Valla kızlar ben sosyete pazarından uygun fiyata bir gecelik aliverdim :) çok bakmadım modele falan. Normal doğum esnasında iyi oluyormuş gecelik gerçekten. Bunun dışında iki tane önden düğmeli pijama. Bir tane tanede sabahlikli süslü pijama koyucam. Çok mu abarttim bilmiyorum :)

normal doğumda gecelik mi iyi pijama mı?

normal doğumda gecelik mi iyi pijama mı?
Canim normal doğumda doğuma girerken gecelik daha iyi oluyormuş. Açılma olup olmadığına daha rahat bakılıyormus.Yani doğum yapan arkadaşlar hep öyle dedi. ama doğum sonrasında normal pijama tabi ki

Canim normal doğumda doğuma girerken gecelik daha iyi oluyormuş. Açılma olup olmadığına daha rahat bakılıyormus.Yani doğum yapan arkadaşlar hep öyle dedi. ama doğum sonrasında normal pijama tabi ki
canım üstündekileri çıkarıp ameliyat için olan şeyi giydiriyorlar dedikleri için almamıştım ben de..o zaman ben bir de gecelik bakayım

canım üstündekileri çıkarıp ameliyat için olan şeyi giydiriyorlar dedikleri için almamıştım ben de..o zaman ben bir de gecelik bakayım
valla canım benim ilk doğumum olacak ben de acemiyim ne nasıl olacak pek bilmiyorum :) hastaneden hastaneye değişebilir, arkadaşların çoğu öyle diyince garantiye alayım kendimi diyerek aldım

[Normaldeailatunfailun, post: 44974886, member: 706175"]normal doğumda gecelik mi iyi pijama mı?[/QUOTE]
Normalde gecelik istiyorlar oöncelikle

kızlar bebek odası yaptınız mı? ben oda düşünüyorum ama değişik markalar var mesela belis marka babyhone marka falan daha uygunlar. büyüyebilen beşik en kullanışlısı gibi sanki. çilek mobilya çok pahalı. beşik al 500 harca sonra oda yap istemiyorum. siz ne yaptınız hangi marka tercih ettiniz? internetten sipariş veren oldu mu ? biraz uygun ama iyi bir şey olsun istiyorum.

merhaba :)

ben 31+1 deyım bugun

drumu aradım..bu haftaiçi ya da haftabaşında alabilirmişim çalışabilir kağıdımı..

şu an tatildeyim..pazartesi gidip almak yerine Cumadan gidip alayım diyorum.ilk günden ders kaytarmış olmayayım :)

ilk hafta bu kağıdı olacak arkadaşlar siz ne yapacaksınız?

yoo bebek odası yapmayacağız biz..

belis markaya bakmıştık en son bır mağazada..komple takım 780 tl gıbı bır fıyattı..belkı bu ay alırız onu..aklımıza yatmıştı..

çilekte balkabağı prenses araba şeklinde beşik vardı..çoooook güzel ama çk pahalıydı..kaçtım bakmadan :)

arkadaşımı biride tahterevalliden aldı..memnundu..

belis markanın büyüyebilen beşikli olanları 1700 2000 arası değişiyor ama büyüyebilenler daha mantıklı değil mi 12 yaşına kadar falan yatıyormuş. sanırım senin baktığın normal beşikli olanlar falan. insan kararsız kalıyor ya. bende diyorum almışken kullanışlı olsun. ikide bir dğiştirince daha pahalıya geliyo.

3-4 yaşa kadar yatabileceği büyüyen sallanan asansörlü beşiklerden alacağım bn..tekerlekli..

daha sonra odasını beraber seçeceğiz üçümüz :)

İlk bebeğim nisan doğumluydu, doğum izni iyi denk gelmişti.
İkinci kısmetse mart doğumlu olacak dahada güzel olacak.
Temmuz sen nisan 2013 temi doğurdun sanki oradan hatırlıyorum seni. Ben de geçen yıl Mart 5 te kızımı doğurdum. Şimdi 1 yaşını dolduracak inşallah. Hepinize hayırlı doğumlar

kızlar ana kucağı ne marka aldınız? bebek odası için babyhone marka düşünüyorum. bu marka ile ilgili fikriniz var mı acaba? burda mağazalarda hep bundan var seçenek az .. ayrıca başka marka bi de aşırı pahalı takımlar var 4-5 milyara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…