- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
- Konu Sahibi Kubis45001
-
normal doğumda gecelik mi iyi pijama mı?Valla kızlar ben sosyete pazarından uygun fiyata bir gecelik aliverdim :) çok bakmadım modele falan. Normal doğum esnasında iyi oluyormuş gecelik gerçekten. Bunun dışında iki tane önden düğmeli pijama. Bir tane tanede sabahlikli süslü pijama koyucam. Çok mu abarttim bilmiyorum :)
Canim normal doğumda doğuma girerken gecelik daha iyi oluyormuş. Açılma olup olmadığına daha rahat bakılıyormus.Yani doğum yapan arkadaşlar hep öyle dedi. ama doğum sonrasında normal pijama tabi kinormal doğumda gecelik mi iyi pijama mı?
canım üstündekileri çıkarıp ameliyat için olan şeyi giydiriyorlar dedikleri için almamıştım ben de..o zaman ben bir de gecelik bakayımCanim normal doğumda doğuma girerken gecelik daha iyi oluyormuş. Açılma olup olmadığına daha rahat bakılıyormus.Yani doğum yapan arkadaşlar hep öyle dedi. ama doğum sonrasında normal pijama tabi ki
valla canım benim ilk doğumum olacak ben de acemiyim ne nasıl olacak pek bilmiyorum :) hastaneden hastaneye değişebilir, arkadaşların çoğu öyle diyince garantiye alayım kendimi diyerek aldımcanım üstündekileri çıkarıp ameliyat için olan şeyi giydiriyorlar dedikleri için almamıştım ben de..o zaman ben bir de gecelik bakayım
haklısın canım,her şeyi düşünmek lazımvalla canım benim ilk doğumum olacak ben de acemiyim ne nasıl olacak pek bilmiyorum :) hastaneden hastaneye değişebilir, arkadaşların çoğu öyle diyince garantiye alayım kendimi diyerek aldım
Ameliyat onlugu giydirdiler bana ilk doğumda. .. yatış yapilir yapilmaz uzerimdeki herşeyi çıkarıp o mavi onluklerden giydim. Dogumdan çıkınca da dogumhanede gecelik giydirdi ebenormal doğumda gecelik mi iyi pijama mı?
teşekkür ederimAmeliyat onlugu giydirdiler bana ilk doğumda. .. yatış yapilir yapilmaz uzerimdeki herşeyi çıkarıp o mavi onluklerden giydim. Dogumdan çıkınca da dogumhanede gecelik giydirdi ebe
kızlar bebek odası yaptınız mı? ben oda düşünüyorum ama değişik markalar var mesela belis marka babyhone marka falan daha uygunlar. büyüyebilen beşik en kullanışlısı gibi sanki. çilek mobilya çok pahalı. beşik al 500 harca sonra oda yap istemiyorum. siz ne yaptınız hangi marka tercih ettiniz? internetten sipariş veren oldu mu ? biraz uygun ama iyi bir şey olsun istiyorum.
belis markanın büyüyebilen beşikli olanları 1700 2000 arası değişiyor ama büyüyebilenler daha mantıklı değil mi 12 yaşına kadar falan yatıyormuş. sanırım senin baktığın normal beşikli olanlar falan. insan kararsız kalıyor ya. bende diyorum almışken kullanışlı olsun. ikide bir dğiştirince daha pahalıya geliyo.yoo bebek odası yapmayacağız biz..
belis markaya bakmıştık en son bır mağazada..komple takım 780 tl gıbı bır fıyattı..belkı bu ay alırız onu..aklımıza yatmıştı..
çilekte balkabağı prenses araba şeklinde beşik vardı..çoooook güzel ama çk pahalıydı..kaçtım bakmadan :)
arkadaşımı biride tahterevalliden aldı..memnundu..
belis markanın büyüyebilen beşikli olanları 1700 2000 arası değişiyor ama büyüyebilenler daha mantıklı değil mi 12 yaşına kadar falan yatıyormuş. sanırım senin baktığın normal beşikli olanlar falan. insan kararsız kalıyor ya. bende diyorum almışken kullanışlı olsun. ikide bir dğiştirince daha pahalıya geliyo.
@smile53 iki tane sabahlıklı pijama takımı almıştım.bi tane de gecelik alayım o halde
teşekkür ederim canımEvet canim al bir tane. İstediklerinde hemen verirsin giyersin
Temmuz sen nisan 2013 temi doğurdun sanki oradan hatırlıyorum seni. Ben de geçen yıl Mart 5 te kızımı doğurdum. Şimdi 1 yaşını dolduracak inşallah. Hepinize hayırlı doğumlarİlk bebeğim nisan doğumluydu, doğum izni iyi denk gelmişti.
İkinci kısmetse mart doğumlu olacak dahada güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?