ayyyy doğumdan çokk korkuyorumm.aman ya bide kızı olmuş kıyamam ne güzel ne güzel ya inşallah bizde öyle kolay doğururuz
ben normal doğum yapmayı çok istiyorum gerçekten çok istiyorum ama hayatta doğuramam ya sezeryan doğururum diyorum ben öyle olur yani imkansız normal doğuma giremem.
bide şey diyorlar sezeryanında doğumdan çıkıyosun ya baygınsın ayılırken çok sızın oluyomuş o kötü diyolar ama normalden iyidir heralde.ama normal de çok sağlıklı arkadaşının yaşadığından etkilendim ve çook sevindim sağol canım ya çok şekersin
Ne demek canım benim biraz olsun rahattysam sevinirim çünkü bende seninle aynı duygular içindeyim.. sızı oluyomuşmuş eee bağıra bağıra doğursunlar o zamn walla ben yapamam zaten tırsıyorum aaaaa sen içini ferah tut Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallaaaahhhhhhhhh )))))))))) sende çok şekersin tatlım sağollll :))[/QUOTE]
hımm anladım tatlım çok sağl valla bende bağıra bağıra doğuramam imkanı yokk demi yani sızıyda çekiverelim kolaymı anne olmak:))) valla dün gece sabahladım pc başında kociş işe geç kaldı
şimdi yattı valla yarın işe geç kalırsam diyo laptopu kırcam diyo :26: hadi sana doyum olmaz ama parasızda olmaz iyi geceler