Valla ben hamileyken çok fazla kilo almadım hatta hamileliğimde bir dönem kilo bile verdim. Allaha şükür hamileliğimden hiç bir şey anlamadım ne bulantı ne aş erme hiç bir şikayetim yoktu hamile değilmişim gibi hayatım devam etti. 8 aylık hamileyken bile her gün denizde yüzüyordum. Abimin düğünü güzel geçti hatta 6 aylıktım ama abiye elbise bile bulabildim. Göbüş vardı sadece
Benim doğumum çok zor oldu o da benim ettimle ve kaslarımla alakalıymış ettim çok sıkıymış doktor bile şaşırdı. Çocuk ve ben riske girdik çocuk ölümden döndü. Ama Allah yardım ediyor. Sakın korkmayın bu olay benim antikalığımla ilgili etlerim sıkı ve sertmiş
Bu nedenden dolayı 2. yi sezeryan düşünüyorum. Bir kez daha riske atamam benim durumum sizlere göre farklı. Allah herkeze kolay doğum versin. Benim önümden 8 kişi doğumu yapıp yapıp çıktı ben hala doğuramamıştım. Hastanede efsane oldum. Koridorda beni görenlere ebe hemen anlatmaya başlıyordu ne olduğunu
Olsun yinede herşey çok güzel oğluma kavuştum ya herşeye değer. Neyse konudan çıktım yine. Yani abimin düğünde hamile olmam birşeyi değiştirmedi
Gamze canım doğumdan hiç korkma Allah onun gücünü veriyor sen yeterki rahat ol doktorunu iyi seç. Çoookkk tanıdıklarım var 10 dk da doğurup bebişini kucağına alan. En yakın arkadaşım sancısını evde temizlik yaparak geçirmiş ve temizlikten sonra hemen doktora gitmiş. 5 dk da doğurmuş. Allah herkeze böylesini nasip etsin. Haberlerinizi bekliyorum kızlar
Adetime 3 gün kaldı
testi ne zaman yapsam kızlar ?????????