- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
ya bişi sorucam angel bu hareket hamilelği etkiliomu çalışan bayanlar bu yüzden hemen hamile kalamıo diye duydum.. döllenme için hareketsizlik mi olmalı o günlerde?
denız senın kacgün gectı ıdrar testı yaptınmı
İnşallah hamilesindirben de aralık ayında kımyasal gebelik geçirdim 14 ünde normal kanamam basladı bugun hala olmadım sen ılk ay kac gun gecıkmeyle adet olmustun merak ettim canım?
ben tam 1 ay sonra tekrar adet olmuştum. yani 25 ekimde düşük için kanama başladı. 25 kasımda da adet oldum. 14 ünde normal kanamam başladı derken. düşük kanaması mı yoksa adet mi oldun?
Allah sabır versin...
ikinizede çok geçmiş olsun diyorum ve en kısa zamanda bebek müjdesini alırsınız inşllh benm sormak istediğim bu kimyasal gebelik nasıl oluyor ??
Kimyasal gebelik erken test yapınca anlaiılan bir durum. Ben reglim gününde olmayınca ertesi gün kan testi yaptırdım. Kandaki değer 15 çıktı. Düşük bir değer. 2 gün sonra kanama başladı ve böylece gebelik sona erdi. Erken test yapmasaydım adetim geç geldi diyecektim ve farketmeyecektim. Döllenme zayıf olduğu için vücut onu atarmış. Ve kadınların büyük çoğunluğu bunu yaşıyormus. geç adet oldum sanıyorlarmış. normal bir şeymiş ama benim için pek normal olmadı.
Umarım bilgilendirebilmişimdir seni.
Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.10 yaşında bir oğlum var 8 ay önce 2 çocuğa karaverdik. bu ayın 14ünde hastalanmam gerekiyordu ertesi gün idrar testinde çift çizgiyi gördüm 2 gün sonra kan testi yaptırdım sonuç 294.41 çıktı.şimdi doktora ne zaman gideyim hemen gidersem kalp atışlarını duyamıyacağım.hemde korkuyorum hem merak ediyorum dış gebelik çıkarsa diye ne yapacağımı bilmiyorum.bana bu konuda fikir verirseniz sevinirim.
ben tam 1 ay sonra tekrar adet olmuştum. yani 25 ekimde düşük için kanama başladı. 25 kasımda da adet oldum. 14 ünde normal kanamam başladı derken. düşük kanaması mı yoksa adet mi oldun?
Allah sabır versin...
bende yaşamadım umarım yaşamam.rabbim kimseyede yaşatmasın. ama yazılanları okuyunca birde doktora gitmediğim için endişem var.
kızlar merhaba. benimde son 2 günüm adetime. bugün test yaptım ama hayal meyal çizgi çıktı. emin değilim. kesinleşince sizlerle paylaşacağım.
çok teşekkr edrim beni aydınlattın.... ben 8 aydır evliyim 3 / 4 aydır gününü geçirmeyen adet günlerim dört beş gün geç oluyor hem ağrı oluyor kasıklarımda hemde hastalandığım zaman kan pıhtısı giibi daha önce kendimde hiç görmediğim birşey geliyor ilk adeim geciktiğinde 4 günn sonra kan testi yaptırdm negatif çıktı ... ertesi güne de hastalandım... merakk ettiğim bende böyle birşey olmuş olabilir mi yada bu kimyasal gebelik basit bi kasık ağrısıyla farkında olmadan geçiyor mu ?? birde 2 ay önce kasık ağrısından dktra gttm iltihap var dedi olmuş olsaydı doktor anlar mıydı ???
kızlar merhaba. benimde son 2 günüm adetime. bugün test yaptım ama hayal meyal çizgi çıktı. emin değilim. kesinleşince sizlerle paylaşacağım.
??? cevap verirseniz sevinirim?
Canım oyle basıt bır agrı degıl agladıgımı cok ıyı bılırım daha gecen ay yasadım buyuk kan pıhtısı geldı resmen agır eger boyle bır sey geldıyse kımyasal gebelıktırAma usuttugun ıcın bu tıp kucuk pıhtılar normal zaten kımyasal gebelıkte ıdrar testınde cıkıyor adetten 3 gun sonra acık renk cızgı rahat ol problem yoktur ınsallah:)
hemenn her kadın farkında olmadan yaşıyormuş diye okuyunca merak ettim tşkk ederimmsanada geçmiş olsun umarım aynı şeyleri tekrar yaşamazsın ve en kısa zamanda bebek müjdesini alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?