- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
yok be canım sen duydunmu hiç regıla 10 gün kala ilişkiye giripte sabahımda adetime 10 gün var dün gece denedik tutucakmı diyen bu sefer zamanını bekliyorum bitsin hemen iş başı hemen
ne biliyim insanlar ilişkiden sonra 1 ay bekliyolar yani :44:
oluyo oluyoo sana bahsettiğim arkadaşım kızından sonra tekrar hamile kaldı... beraber oluyolar sonra ertesi gün hapı kullanıyo hani o yüzde bir işe yaramama ihtimali var yaaaa işte o arkadaşım yüzde bir ihtimalin ta kendisi ona rağmen hamile kaldı doğurgan oluyo kimisi ççooook doğurgan tabi bu bizim için geçrli değil sen zamanı bekle ve nokta atışını gerçekleştir tatlım gelsin bebişler gelsin bebişler
nasıl yani nasıl kaldı hamile yumurtlma dönemi değilmiydi ragla kaç gün kala hamile kaldı...bebişler derken allahım olmayanlara versin inşallah bana bir tane kafii
merhaba kızlar konuya biraz havadan giriyorum ama ben ggecen ay adet görmem gereken gun yumurtladım malesef düşük yaptım ama adet olana kladar calışma bırakmayın sakın
nasıl yani nasıl kaldı hamile yumurtlma dönemi değilmiydi ragla kaç gün kala hamile kaldı...bebişler derken allahım olmayanlara versin inşallah bana bir tane kafii
merabaaa,aaa nasıl oldu o yaa ciddimisin adet görmen gereken gün oldu ve tuttu öylemi peki adet olmadınmı o gün
evet cnm adetim tam 12 gun gecti testler negatif dr uma gittim kan testi istedi deger 26 çıktı adet olmam gereken gun yumurtladımı söledi ve uzayan akıntıda o gun gelmişti anlam verememiştim ama malesef düştü o ay gun aşırı çalışıyoduk o yuzden kaçırmadık bu ay yine devam dr um sabit yumurtlama yottur gunaşırı calışın dedi erke yada gec olabiliyomuş
Walla okkadarını bilmiyorum ama ertesi gün hapı denen hap var ya onu kullanmasına rağmen hamile kaldı detayları sorar söylerim ben sanaben kaçar canım benim iyi sabahlar yarın görüşmek üzere bebişli rüyalaaaaarrr
Ayyyyyyy :))))) hadi hayırlısı inşallah bebiş vardır göbüşteeeee bakalım bende böyle heyecanlancakmıyım adetim gelmedi diye
5-6 aylık hamileyken abinin düğününde nasıldı çok şişmişmiydin sen nasıl geçmişti düğün .
ya :26: benim kabusum doğum ve alltan muayeneydi çünkü ben vajinusmus deyilimde biraz zor oluyo acıdan yani dokunamıyorum mesela korkum o
Valla ben hamileyken çok fazla kilo almadım hatta hamileliğimde bir dönem kilo bile verdim. Allaha şükür hamileliğimden hiç bir şey anlamadım ne bulantı ne aş erme hiç bir şikayetim yoktu hamile değilmişim gibi hayatım devam etti. 8 aylık hamileyken bile her gün denizde yüzüyordum. Abimin düğünü güzel geçti hatta 6 aylıktım ama abiye elbise bile bulabildim. Göbüş vardı sadeceBenim doğumum çok zor oldu o da benim ettimle ve kaslarımla alakalıymış ettim çok sıkıymış doktor bile şaşırdı. Çocuk ve ben riske girdik çocuk ölümden döndü. Ama Allah yardım ediyor. Sakın korkmayın bu olay benim antikalığımla ilgili etlerim sıkı ve sertmiş Bu nedenden dolayı 2. yi sezeryan düşünüyorum. Bir kez daha riske atamam benim durumum sizlere göre farklı. Allah herkeze kolay doğum versin. Benim önümden 8 kişi doğumu yapıp yapıp çıktı ben hala doğuramamıştım. Hastanede efsane oldum. Koridorda beni görenlere ebe hemen anlatmaya başlıyordu ne olduğunu Olsun yinede herşey çok güzel oğluma kavuştum ya herşeye değer. Neyse konudan çıktım yine. Yani abimin düğünde hamile olmam birşeyi değiştirmedi
Gamze canım doğumdan hiç korkma Allah onun gücünü veriyor sen yeterki rahat ol doktorunu iyi seç. Çoookkk tanıdıklarım var 10 dk da doğurup bebişini kucağına alan. En yakın arkadaşım sancısını evde temizlik yaparak geçirmiş ve temizlikten sonra hemen doktora gitmiş. 5 dk da doğurmuş. Allah herkeze böylesini nasip etsin. Haberlerinizi bekliyorum kızlarAdetime 3 gün kaldı testi ne zaman yapsam kızlar ?????????
çok sağol şimdi reglım bitsin hemen gidicem.
ya öğrendinmi işte denemek istyorum ya ben kız çocuğu öle böle deyil ölyorum ne diyosun allahın gücüne gitmesin içimde tutamıyorum beee
Tamam canın sağol yok stres yapmıyorsum sadece heycan o da eşime süpriz yapacağım için sabırsızlık. Bir ay daha içimde saklıyamiyacağım sanırım.İlişki sırasında düşünmüyorum zaten o saatlerde oğlum yeni uyumuş oluyor zor uyuyan çocuk olduğu için çocuk düşünesim gelmiyor :18:
Kız çocuğunu çocukken büyütmek daha kolay ama ergenlikleri zor oluyor kız çocuklarında.. Ama tokalar, elbiselerle süslemek çok keyifli anne için....Tiroiti ihmal etme. türk kadınlarının dörtte birinde var ve kontrol altına alınması minicik bir hapla... Hapını aldığın sürece de hamile de kalabiliyorsun, sağlıklı bir gebelikte geçiriyorsun.. Ama almazsan ne hamile kalabiliyorsun kalsan bile zihinsel engelli oluyor bebek.
heh şöyle güzel,işte burda ne güzel birbirimizden destek alıp motive oluyoruz.
innşallah bende seni sabırsızlıkla bekliyorum güzel haber veririsin bakalım yaz burayada tamamı
bu arada bat 18-19 ocak.her ay 5-6 gün öncesine geliyor çünkü
siz evlendikten sonra ne kadar süre korundunuz ? bu aylık iğne yada ertesigün haplarının zararı varmıdırki? yeni evli birine tavsiyeniz nedir.. çocuk isteyince yumurta gününü mü hesapladınız peki?merhaba canım sayfanın sonunu okuyamadan hemen yazmak istedim
bende 2 yıl vajinismus yasadım sonra kk sayesinde yendim vayına hamile kalmıstım şimdi kızım 2.5 yasında ve biz ikinciyi düşünüyoruz
inşallah sende hayırlısıyla hamile kalır ve kucagına alırsın bebegini en kısa zmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?