Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

Ne demek canım benim biraz olsun rahattysam sevinirim çünkü bende seninle aynı duygular içindeyim.. sızı oluyomuşmuş eee bağıra bağıra doğursunlar o zamn walla ben yapamam zaten tırsıyorum aaaaa sen içini ferah tut Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallaaaahhhhhhhhh )))))))))) sende çok şekersin tatlım sağollll :))[/QUOTE]

hımm anladım tatlım çok sağl valla bende bağıra bağıra doğuramam imkanı yokk demi yani sızıyda çekiverelim kolaymı anne olmak:))) valla dün gece sabahladım pc başında kociş işe geç kaldı
şimdi yattı valla yarın işe geç kalırsam diyo laptopu kırcam diyo :26: hadi sana doyum olmaz ama parasızda olmaz iyi geceler

hımm anladım tatlım çok sağl valla bende bağıra bağıra doğuramam imkanı yokk demi yani sızıyda çekiverelim kolaymı anne olmak:))) valla dün gece sabahladım pc başında kociş işe geç kaldı
şimdi yattı valla yarın işe geç kalırsam diyo laptopu kırcam diyo :26: hadi sana doyum olmaz ama parasızda olmaz iyi geceler[/QUOTE]

hhehheheh iyi gecelerr cnm doğru diyosun parasız olmaz... veee doğumdan korkmak yok bakarsın aynı anda hamile kalırız destek oluruz birbirimize sonra bu korkak yazılarımızı gülerek okuruz belkideee

Allah rahatlık versin kocanı kızdırma uyuuu sen

Benim abimin düğününde bende 5-6 aylık hamileydim eşinden ayrıldı. Yaza 2. evliliğini yapacak ve bu aylarda hamile kalırsam yine 5-6 aylık hamile olacağım Şansına küssün yapacak bir şey yok yeterki bebişlerimiz olsun hayırlısıyla.

Bu arada kızla konusu geçmiş ben hamileyken sadece bir veya iki kez kan alındı o da kan değerlerinin düşüp düşmediğini kontrol etmek amaçlı. Hani bebişler anneden kan alıyormuş ya. Yanı başka bir neden olmadan sanmıyorum her ay kan alınacağını. Korkanlar içini ferah tutsun bende iğneden korkanlardandım ama hamilelikte aşılardan dolayı alıştım. Benim ebemin eli hafifti anlamıyordum bile iğne olduğumu. Cesaret kızlar bebişlerimiz için herşeye katlanmalıyız Annelik budur işte fedakarlık ve özveri

Ne güzel yazışmıs kızlar masallah:) Kızlar bugun ayın 14 ü ben hala adet olmadım geçen ay 10 'unda düşük yapmıstım ben bakalım bu ay yenıden hamıle mıyım neyım ben:)

Süpersiniz ya ve çok haklısınız annelik fedakarlık ister ve ben dünyanın en korkak kadını olarak bu konuda cesaretimi topladım ve hayırlısıyla anne olmak istiyorum Kan alınma konusundada rahatladım walla kan alınınca bayılıyorum zaten Ocak ayından bebişli çıkmayı diliyoruuuum çok çok çok heyecanlıyım Rabbim bebişlerinizide size bağışlasın (amin)

Ne güzel yazışmıs kızlar masallah:) Kızlar bugun ayın 14 ü ben hala adet olmadım geçen ay 10 'unda düşük yapmıstım ben bakalım bu ay yenıden hamıle mıyım neyım ben:)

Ayyyyyyy :))))) hadi hayırlısı inşallah bebiş vardır göbüşteeeee bakalım bende böyle heyecanlancakmıyım adetim gelmedi diye

tiroit testleri her yerde yapiliyor. endokrinci ve dahiliyeciye gidip artik bebek dusunuyorum o yuzden tiroitime baktirmak istiyorum dersen devlet hastanelerindede yaparlar hemen. ogrendim cin takvimini bu arada. ben de kiz cocuk cok severim ama tutmasi zor gibi... o yuzden kiz erkek demedwn hamile kalmaya bakacagim bir an once

angel lost naber sildik dimi şimdi biz korkuyu hehehehe :))) valla bana iyi geldi ne yalan söyliyim o arkadaşının yaşadığı

5-6 aylık hamileyken abinin düğününde nasıldı çok şişmişmiydin sen nasıl geçmişti düğün .
ya :26: benim kabusum doğum ve alltan muayeneydi çünkü ben vajinusmus deyilimde biraz zor oluyo acıdan yani dokunamıyorum mesela korkum o

angel lost naber sildik dimi şimdi biz korkuyu hehehehe :))) valla bana iyi geldi ne yalan söyliyim o arkadaşının yaşadığı

Kesinlikle canım ya korku falan hak getire biz öyle de böylede nasipse bebişlerimizi doğurcaz Allahın izniyle ::: iyi geleceğini biliyordum çünkü benide en çok cesaretlendiren hikaye onun hikayesi Yaaa düşünsene bu konuları hamileyken konuştuğumuzu hatta doğumdan sonraaaaa D: İnşallah hepimizin için hayırlı doğumlar olur tatlım

aminnnn geciktimi senin adetin

çok sağol şimdi reglım bitsin hemen gidicem.
ya öğrendinmi işte denemek istyorum ya ben kız çocuğu öle böle deyil ölyorum ne diyosun allahın gücüne gitmesin içimde tutamıyorum beee

inşallah öylesindir.. topik sahibi olarak ilk müjdeyi senden alalım..

ya inşallah en büyük dileğim sağlıklı bir bebeği hayırlısıyla doğursam doğuran arkadaşlarıma valla kurtuldun ya ne güzel diyorum kendimde bir ohh çekmek istyorum göbek atmak istyorum

Sadece bikaçgün ama gelecek diye hissediyorrum. Ama asıl planım adetten sonraki 18 gün içerisinde yani en çok yumurtladığımız zaman sonuçta daha ilk deneme ümidimi kesmem asla

inşallah kalırsın inşalllaaaaah
aman gelmesin kış kış kesme tabi ümidini çok erken bunun için zaten ben mesele hiç yumurtlama zamanımda yapmadım hep regla 10 gün kala yada 1 hafta kala oldu ilişki haliyle tutmadı

ya inşallah en büyük dileğim sağlıklı bir bebeği hayırlısıyla doğursam doğuran arkadaşlarıma valla kurtuldun ya ne güzel diyorum kendimde bir ohh çekmek istyorum göbek atmak istyorum

Bi zamanlar doğuran arkadaşlarında ohh diyecekleri günü bekliyordu bizd sabırla beklicez tabiki hem şunu özellikle benimse kesinlikle hamile olmanın tadını çıkar ben şahsen istemezdim hemen doğurmak biraz hamile olmayı o canlıyı içimde hissetmenin yaşatmanın o mucizevi hissiyatını doya doya yaşamak istiyorum sende acele etme herşeyin hayırlısı de ve sabırla bekle tatlım herşey çok güzel olacak inşallah o güzel canlılar kanımızdan canımızdan varolan o melekler gelecekleri zamanı biliyorlar :)))

hahhahah o zaman zamanında dene artık sende hem hiç belli olmuyo kimisinde tek kurşun tam isabet oluyo yumurtlama dönemi falan dinlemiyo bazen bu işler kişiye göre değişiyo tabi :26:

haklsın canım ne güzel yazmışsın.ya ben doğurmak istemezdim değil ama şuki 9 ay tam ideal bence
ne fazla ne az bazen sıkıntı verebiliyor yani güzel olduğu kadar zorluğuda oluyor arkadaşlarımdan biliyorum doğursamda kurtulsam diyenleri çok duydum.tabi güzel içinde bir canlıyı hissetmek kendini naza çekmek ailen ve eşin tarafından dokunulmaz olmak ne biliyim çok güzel yanları var yani
endişelenmeyelim bu dururm geçici tabi... ya sen böyle konuştun şimdi hamile olasım geldi keşke elimzde olsada şap diye koyuvarsek göbişimiz

hahhahah o zaman zamanında dene artık sende hem hiç belli olmuyo kimisinde tek kurşun tam isabet oluyo yumurtlama dönemi falan dinlemiyo bazen bu işler kişiye göre değişiyo tabi :26:

yok be canım sen duydunmu hiç regıla 10 gün kala ilişkiye giripte sabahımda adetime 10 gün var dün gece denedik tutucakmı diyen bu sefer zamanını bekliyorum bitsin hemen iş başı hemen
ne biliyim insanlar ilişkiden sonra 1 ay bekliyolar yani :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…