ayyyy doğumdan çokk korkuyorumm.aman ya bide kızı olmuş kıyamam ne güzelne güzel ya inşallah bizde öyle kolay doğururuz
ben normal doğum yapmayı çok istiyorum gerçekten çok istiyorum ama hayatta doğuramam ya sezeryan doğururum diyorum ben öyle olur yani imkansız normal doğuma giremem.
bide şey diyorlar sezeryanında doğumdan çıkıyosun ya baygınsın ayılırken çok sızın oluyomuş o kötü diyolar ama normalden iyidir heralde.ama normal de çok sağlıklı arkadaşının yaşadığından etkilendim ve çook sevindim sağol canım ya çok şekersin
amin amin.
ay basmazmı be ne diyosun benim kızkardeşimin düğünü olcak haziranda onun hesabını yapıyorum bu ay kalsam ozaman 5 aylık olcak die düğünde tombik olcam oynayamıcam ama olsun yeterki bebeğin olsun beee
evet anlat valla rahatlat beni ya
Benim abimin düğününde bende 5-6 aylık hamileydimeşinden ayrıldı. Yaza 2. evliliğini yapacak ve bu aylarda hamile kalırsam yine 5-6 aylık hamile olacağım Şansına küssün yapacak bir şey yok yeterki bebişlerimiz olsun hayırlısıyla.
Bu arada kızla konusu geçmiş ben hamileyken sadece bir veya iki kez kan alındı o da kan değerlerinin düşüp düşmediğini kontrol etmek amaçlı. Hani bebişler anneden kan alıyormuş ya. Yanı başka bir neden olmadan sanmıyorum her ay kan alınacağını. Korkanlar içini ferah tutsun bende iğneden korkanlardandım ama hamilelikte aşılardan dolayı alıştım. Benim ebemin eli hafifti anlamıyordum bile iğne olduğumu.Cesaret kızlar bebişlerimiz için herşeye katlanmalıyız Annelik budur işte fedakarlık ve özveri
Ne güzel yazışmıs kızlar masallah:) Kızlar bugun ayın 14 ü ben hala adet olmadım geçen ay 10 'unda düşük yapmıstım ben bakalım bu ay yenıden hamıle mıyım neyım ben:)
tiroit testleri her yerde yapiliyor. endokrinci ve dahiliyeciye gidip artik bebek dusunuyorum o yuzden tiroitime baktirmak istiyorum dersen devlet hastanelerindede yaparlar hemen. ogrendim cin takvimini bu arada. ben de kiz cocuk cok severim ama tutmasi zor gibi... o yuzden kiz erkek demedwn hamile kalmaya bakacagim bir an once(null)
Benim abimin düğününde bende 5-6 aylık hamileydimeşinden ayrıldı. Yaza 2. evliliğini yapacak ve bu aylarda hamile kalırsam yine 5-6 aylık hamile olacağım Şansına küssün yapacak bir şey yok yeterki bebişlerimiz olsun hayırlısıyla.
Bu arada kızla konusu geçmiş ben hamileyken sadece bir veya iki kez kan alındı o da kan değerlerinin düşüp düşmediğini kontrol etmek amaçlı. Hani bebişler anneden kan alıyormuş ya. Yanı başka bir neden olmadan sanmıyorum her ay kan alınacağını. Korkanlar içini ferah tutsun bende iğneden korkanlardandım ama hamilelikte aşılardan dolayı alıştım. Benim ebemin eli hafifti anlamıyordum bile iğne olduğumu.Cesaret kızlar bebişlerimiz için herşeye katlanmalıyız Annelik budur işte fedakarlık ve özveri
angel lost naber sildik dimi şimdi biz korkuyu hehehehe :))) valla bana iyi geldi ne yalan söyliyim o arkadaşının yaşadığı
Süpersiniz ya ve çok haklısınız annelik fedakarlık ister ve ben dünyanın en korkak kadını olarak bu konuda cesaretimi topladım ve hayırlısıyla anne olmak istiyorumKan alınma konusundada rahatladım walla kan alınınca bayılıyorum zaten Ocak ayından bebişli çıkmayı diliyoruuuum çok çok çok heyecanlıyım Rabbim bebişlerinizide size bağışlasın (amin)
tiroit testleri her yerde yapiliyor. endokrinci ve dahiliyeciye gidip artik bebek dusunuyorum o yuzden tiroitime baktirmak istiyorum dersen devlet hastanelerindede yaparlar hemen. ogrendim cin takvimini bu arada. ben de kiz cocuk cok severim ama tutmasi zor gibi... o yuzden kiz erkek demedwn hamile kalmaya bakacagim bir an once
aminnnn geciktimi senin adetin
Ne güzel yazışmıs kızlar masallah:) Kızlar bugun ayın 14 ü ben hala adet olmadım geçen ay 10 'unda düşük yapmıstım ben bakalım bu ay yenıden hamıle mıyım neyım ben:)
Kesinlikle canım ya korku falan hak getire biz öyle de böylede nasipse bebişlerimizi doğurcaz Allahın izniyle ::: iyi geleceğini biliyordum çünkü benide en çok cesaretlendiren hikaye onun hikayesiYaaa düşünsene bu konuları hamileyken konuştuğumuzu hatta doğumdan sonraaaaa D : İnşallah hepimizin için hayırlı doğumlar olur tatlım
Sadece bikaçgün ama gelecek diye hissediyorrum. Ama asıl planım adetten sonraki 18 gün içerisinde yani en çok yumurtladığımız zamansonuçta daha ilk deneme ümidimi kesmem asla
ya inşallah en büyük dileğim sağlıklı bir bebeği hayırlısıyla doğursam doğuran arkadaşlarıma valla kurtuldun ya ne güzel diyorum kendimde bir ohh çekmek istyorum göbek atmak istyorum
inşallah kalırsın inşalllaaaaah
aman gelmesin kış kış kesme tabi ümidini çok erken bunun için zaten ben mesele hiç yumurtlama zamanımda yapmadım hep regla 10 gün kala yada 1 hafta kala oldu ilişki haliyle tutmadı
Bi zamanlar doğuran arkadaşlarında ohh diyecekleri günü bekliyordu bizd sabırla beklicez tabikihem şunu özellikle benimse kesinlikle hamile olmanın tadını çıkar ben şahsen istemezdim hemen doğurmak biraz hamile olmayı o canlıyı içimde hissetmenin yaşatmanın o mucizevi hissiyatını doya doya yaşamak istiyorum sende acele etme herşeyin hayırlısı de ve sabırla bekle tatlım herşey çok güzel olacak inşallah o güzel canlılar kanımızdan canımızdan varolan o melekler gelecekleri zamanı biliyorlar :)))
hahhahaho zaman zamanında dene artık sende hem hiç belli olmuyo kimisinde tek kurşun tam isabet oluyo yumurtlama dönemi falan dinlemiyo bazen bu işler kişiye göre değişiyo tabi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?