ArtimedVar gibi hangi marka erken gebelik testiniz
Artımedin erken gebelik testi bana yalancı pozitif çıkardı ama kaset test daha belirgin adetiniz geçti mi yarın bir kan verin benceArtimed
Canım ArtıMed ve Days Doctor bu 2 teste asla güvenme geçen ay aynı şekilde kaset test dahil 5 testte Pozitif gördüm ve kan verdim.Kızlar merhaba bu ay folik Asite başladım reglden sonra düzenli olarak 2 günde bir birliktelik oldu şuan adete 4 gün var sabah erken gebelik ve kaset test yaptım. 6 aylık evliyim ilk günden beri deniyoruz görselleri ekliyorum sizce hamile olabilir miyim? 5 6 dk içinde çıktı çizgiler fotoğrafları birkaç saat sonra çektim
Adetim geçmedi henüz 4 gün var yarın kan vericem bakalım inşallah vardırArtımedin erken gebelik testi bana yalancı pozitif çıkardı ama kaset test daha belirgin adetiniz geçti mi yarın bir kan verin bence
Yaaa öyle mi çok üzüldüm büyük hayal kırıklığı gerçekten yarın kan vericem bakalım umarım negatif değildir ama benimde çok umudum yok hayırlısı artıkCanım ArtıMed ve Days Doctor bu 2 teste asla güvenme geçen ay aynı şekilde kaset test dahil 5 testte Pozitif gördüm ve kan verdim.
Sonuç negatif.
Üstelik hiç pozitif çıkmazdı, çok inanmıştım. Başka marka dene lütfen
Aynen en iyisi öyle yapayım ona göre gideyim hastaneye teşekkür ediyorumBir test daha yap bence
Evet, hatta ertesi gün yaptım yine pozitif gördüm ben. Lanet olsun o testlereYaaa öyle mi çok üzüldüm büyük hayal kırıklığı gerçekten yarın kan vericem bakalım umarım negatif değildir ama benimde çok umudum yok hayırlısı artıksizinde bu şekilde mi çıkmıştı silik
Evet, hatta ertesi gün yaptım yine pozitif gördüm ben. Lanet olsun o testlere
Prodector aldın mı
Yok canım eczanede artimed vardı onu aldım. Prodector daha mı garanti olur?Prodector aldın mı
EvetYok canım eczanede artimed vardı onu aldım. Prodector daha mı garanti olur?
Artımede pek güven olmuyor bence kan vermeden önce evde pozitifi görün öyle kan verin sabah ilk idrarla farklı test yapınKızlar merhaba bu ay folik Asite başladım reglden sonra düzenli olarak 2 günde bir birliktelik oldu şuan adete 4 gün var sabah erken gebelik ve kaset test yaptım. 6 aylık evliyim ilk günden beri deniyoruz görselleri ekliyorum sizce hamile olabilir miyim? 5 6 dk içinde çıktı çizgiler fotoğrafları birkaç saat sonra çektim
Sizce de prodector mu almalıyım en güvenli test hangisi acaba ?Artımede pek güven olmuyor bence kan vermeden önce evde pozitifi görün öyle kan verin sabah ilk idrarla farklı test yapın
Prodoctor iyi bence ama bulamazsanız artimed dışında bir erken gebelşk testi alınSizce de prodector mu almalıyım en güvenli test hangisi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?