Hamile miyimmm?? 🥹

Merhaba bizde çocuk istiyorduk adetim ise 10 gün gecikti idrar testi yapmıştım ama negatif çıktı bugün ise lekeleme şeklinde bir şey oldu pembe tonlarında acaba hamile olabilir miyim ? Yarın kan testi vericem zaten

Yerleşme kanaması geç döllenme olma ihtinali var tabiki kan vermekte fayda var

Yerleşme kanaması geç döllenme olma ihtinali var tabiki kan vermekte fayda var
Canım bende kimyasal gebelik yaşadım doktorum adetten sonra yumurtlama dönemini değerlendir tekrar kalma şansın çok yüksek dedi ve kaldım.. Sakın pes etme Allah büyüktür üzülme.. Olana kadar devam inşallah.. Herşey bir sınav

Merhaba benim bu ay 4 gun gecikmem oldu. Goguslerimin uclari genisledi ve acidi. Dun de sol kasik agrim oldu bacagima kadar vuran. Bu sabah bu testi yaptim 2.dakikada hemen cizgi belirdi. Cok koyu degil ama hamile miyimdir sizce?

Ay inşallah çok teşekkür ederim bugün normalde adetimin bitmesi lazım bitmedi mesela 7.gun lekelenme geliyor hala kimyasaldan kaynaklı mi acaba

Kızlar merhaba soru başlığı görünce burayada sormak istedim böyle test sonucu bozuk mu yoksa hamilemiyim sabah ıdrarıyla yaptım 20 dk yarım saat sonra böyle oldu

Eklentiler

• 1730110888928..jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 31
Bana da çizgi var gibi geldi inşallah kucağınız sağlıkla dolsun, bende de aynı durum var Allah kalbimizden geçeni nasip etsin dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…