- 31 Ekim 2022
- 270
- 150
- 29
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Ay teşekkür ederim emin olamadim erken gebelikte çıkmayıp bunlar da çıkınca
Evet ilk defa denedim bu ay oldu mu bilmiyorum ama teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinBence pozitif bu kadar fazla hatalı test çıkacağını sanmıyorum. Hem markalar da farklı, inşallah kanda da netleştirsinizsiz gynoseed jel kullanmıştınız sanırım bu ay doğru mu hatırlıyorum?
Aa hadi ya henüz vermedim bugün de sabah yapicam bakalım ilk idrarla nasipse nasıl cikicak sonuç merak ediyorum kasıklarım da hafif hafif ağrı var özellikle sağ tarafta yumurta da ordaydi ama ben adete yoruyorum herseyi , kaç çıkmıştı ilk değeriniz hayırlı olsunBenim de öyle oldu erken gebelik testinde çıkmadı ki ben erken gebeliği kasetten sonra yaptım sırf saklamak için çıkmadıama hamileyim canım
Senin de sonuçlar pozitif gösteriyor , kan verdin mi
Test yaptınız mııııAa hadi ya henüz vermedim bugün de sabah yapicam bakalım ilk idrarla nasipse nasıl cikicak sonuç merak ediyorum kasıklarım da hafif hafif ağrı var özellikle sağ tarafta yumurta da ordaydi ama ben adete yoruyorum herseyi , kaç çıkmıştı ilk değeriniz hayırlı olsun
Henüz yapmadım yapacam 1 saate gece boyu mide bulantısı çektim yanma gibi mi bulanti mi tam anlayamadım ama sidde de olmuş muyduTest yaptınız mıııı
İlk değerim 53 dü
Yaptim bu sefer farklı testler aldı eşim albi ile after diye bir test çok silik çıktı ama ilk idrar falan değil öyle gelen az idrar ile yaptım kan vericem bugünYaptın mi
Kan verdiniz miYaptim bu sefer farklı testler aldı eşim albi ile after diye bir test çok silik çıktı ama ilk idrar falan değil öyle gelen az idrar ile yaptım kan vericem bugün
Verdim 0,5 negatif çıktı canim yarın adet günüm yarını beklicem artıkKan verdiniz mi
Verdim 0,5 negatif çıktı canim yarın adet günüm yarını beklicem artık
Kesinlikle herşey nasipVardır bunda da hayır hiç üzmeyin kendinizi
O size en doğru zaman da gelecek
Sonuç ne çıktı?Kızlar merhaba son adet tarihim 25 Eylül
Ayın 7 sinde yumurta çatlicak değerlendirin demişti doktor değerlendirdik 4 gündür falan yapıyorum hep çok silik çizgi vardi hayali cizgiydi yani bugün santa lady ile ve after10 erken gebelik testi ile denedim birde bir gebe günlüğünün ovulasyon testi ile resmini bırakıyorum şimdi sizce varmı ? Bugün 14.gun yumurtlamadan sonra , yanılma payı olabilir mi?? Hepsi aynı idrar ve aynı dakika da yapıldı , kafamı karıştıran tek şey erken gebelik testinde aşırı silik kaset testler de daha belirgin neden olur bu durum ?
İlk erken gebelik testi
İkinci ovulasyon
Üçüncü ve dördünde santa lady normal kaset gebelik testi
Malesef kimyasal yasadimSonuç ne çıktı?
Hamilemisin ? Bende aynı durumdayımBir de yumurta da sağ taraftaydi sağ tarafıma böyle ağrı giriyor ara ara
Malesef kimyasal geçirdim sen ne durumdasinHamilemisin ? Bende aynı durumdayım
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde kaset testte anında ikinci çizgi çok net çıkmıştı. Erken gebelik testiyle de denemiştim ertesi gün erken testinde çok silik çıkmıştı.Kızlar erken gebelik testinde çok çok silik kaset testte nasıl pozitif çıkabilir ?
Malesef benim olmadı kimyasal ile sonuclandiBenim de öyle oldu erken gebelik testinde çıkmadı ki ben erken gebeliği kasetten sonra yaptım sırf saklamak için çıkmadıama hamileyim canım
Senin de sonuçlar pozitif gösteriyor , kan verdin mi
Teste çok hafif çıktı. Bozuk diyolar yarın tekrar yapıcam .Malesef kimyasal geçirdim sen ne durumdasin
Atar mısın festiTeste çok hafif çıktı. Bozuk diyolar yarın tekrar yapıcam .