- 1 Eylül 2023
- 1.789
- 490
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Hamilesin galibaKızlar merhaba son adet tarihim 25 Eylül
Ayın 7 sinde yumurta çatlicak değerlendirin demişti doktor değerlendirdik 4 gündür falan yapıyorum hep çok silik çizgi vardi hayali cizgiydi yani bugün santa lady ile ve after10 erken gebelik testi ile denedim birde bir gebe günlüğünün ovulasyon testi ile resmini bırakıyorum şimdi sizce varmı ? Bugün 14.gun yumurtlamadan sonra , yanılma payı olabilir mi?? Hepsi aynı idrar ve aynı dakika da yapıldı , kafamı karıştıran tek şey erken gebelik testinde aşırı silik kaset testler de daha belirgin neden olur bu durum ?
İlk erken gebelik testi
İkinci ovulasyon
Üçüncü ve dördünde santa lady normal kaset gebelik testi
Ay teşekkür ederim emin olamadim erken gebelikte çıkmayıp bunlar da çıkıncaBen bariz görüyorum var gibiinsallah vardir canim
Ay teşekkür ederim emin olamadim erken gebelik testinde çıkmayıp bunlarda çıkıncaHamilesin galiba
Bana erken gebeliktede cok silik bir cizgi var gibi geldi ama bilemedim insallah vardirAy teşekkür ederim emin olamadim erken gebelikte çıkmayıp bunlar da çıkınca
Doktora git bende hamileyim kızım olcakAy teşekkür ederim emin olamadim erken gebelik testinde çıkmayıp bunlarda çıkınca
Evet evet var ama çok silik onda daha net olması gerekmez miydiBana erken gebeliktede cok silik bir cizgi var gibi geldi ama bilemedim insallah vardir
Ay allah bağışlasın yazdım doktoruma, sizce hamile miyim içinizden ne geçiyor hamilelerin içine doğarDoktora git bende hamileyim kızım olcak
Ellerim ve ayaklarim da var sadece üşümeHamile olabilirsin usuyosan
Bir de yumurta da sağ taraftaydi sağ tarafıma böyle ağrı giriyor ara araHamile olabilirsin usuyosan
M MisafirsekeriKızlar merhaba son adet tarihim 25 Eylül
Ayın 7 sinde yumurta çatlicak değerlendirin demişti doktor değerlendirdik 4 gündür falan yapıyorum hep çok silik çizgi vardi hayali cizgiydi yani bugün santa lady ile ve after10 erken gebelik testi ile denedim birde bir gebe günlüğünün ovulasyon testi ile resmini bırakıyorum şimdi sizce varmı ? Bugün 14.gun yumurtlamadan sonra , yanılma payı olabilir mi?? Hepsi aynı idrar ve aynı dakika da yapıldı , kafamı karıştıran tek şey erken gebelik testinde aşırı silik kaset testler de daha belirgin neden olur bu durum ?
İlk erken gebelik testi
İkinci ovulasyon
K karakan2Kızlar merhaba son adet tarihim 25 Eylül
İlk erken gebelik testi
İkinci ovulasyon
Benim de 25 Eylül canım sabah ilk idrarla yapcan bakalım çizgi çıkarsa tekrardan vericemBu arada benim son adetim 22 Eylül düi ben 20 ekimde regil oldum tavsiyem kan testi ver test deneme sabah aç karnına sağlık ocağına git hemen çıkar zaten ama kesin olsun istiyorsan adetinin gecikmesini bekle derim
Bence pozitif bu kadar fazla hatalı test çıkacağını sanmıyorum. Hem markalar da farklı, inşallah kanda da netleştirsinizBenim de 25 Eylül canım sabah ilk idrarla yapcan bakalım çizgi çıkarsa tekrardan vericem