hamile miyim

imipregnant

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
13
0
27
merhaba. 3 ağustos ve 22 ağutos tarihlerinde ilişkiye girdim. ikisi de korunmasızdı fakat ikinci ilişkimden sonra ertesi gün hapı aldım. ikisinde de içime boşalma olmaıd. en son 20 temmuzda regl oldum. reglim normalde ayın 30.unda olmasına rağmen 10 gün erken oldum neredeyse. ondan sonra da regl olmadım bir daha. hamilelik ve regl belirtileri birbiriyle çok benzer olduğu için ayırt da edemiyorum. gögüslerimde aşırı şişme var dokununca bile ağrıyor biraz. bugün gebelik testi aldım ve yaptım. fakat üstüne yaklaşık 3 saniye tuvaletimi yapabildim. sonuçta sağ tarafta belirgin bir çizgi sol tarafta ise silik bir çizgi çıktı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sizce hamile miyim bu arada yaşım 17

Bakiyim burdan hamilesin. Dogru duzgun test yapamiyosun ama cocuk yapiyosun cok guzel. Cocuksunuz daha ya o yasta ertesi gun hapini duymamistim bile. Neyse olan olmus. Dogru duzgun test yapin ya da hastaneye gidin. Hamileyseniz napacaksiniz? Elestirdigim sey hamilelik degil cocuk yasta boyle seylerle ugrasman.

Son düzenleme:
3 Ağustostaki korunmasız ilişki şüpheli .

Olduysa onda olmuştur .

Yarın bir daha test yap .

Yaş 17 . Hmm evlilik yok değil mi ?

Hamile isen ne yapmayı düşünüyorsun ?

Ben 31 yaşındayım ertesi gün hapını yeni duydum.evlimisin değilsen yazık.diger taraf kaç yasinda

Git bir kan testi yaptır. İlişkin olanı adamı da tut kolundan gidin hastaneye. Sonuca göre düşünün.

yüksek ihtimalle hamile olduğunu düşünüyorum canım ama yine de kan testi yaptırmanda fayda var. diğer yandan erkek kişisini de mutlaka haberdar et, böyle bir psikoloji ile tek mücadele etme lütfen. henüz yaşın çok küçük.

Silik çizgi varsa çok yüksek ihtimal hamilesin.kan testi yaptır.eğer hamileysen sonrasını düşünmek bile istemiyorum
Daha sıkı korunun ne diyim

Ayy ne guzel 18 yasinda anne olucaksin. Okulu da birakirsin. Bebek bakarsin!

Daha kendiniz cocuksunuz bir de hamile miyim diyr konu acmiyor musunuz cildiriyorum.

Ben 17 yasinda, turkrock ta filan takilir, universite hayalleri kurardim. Yeni nesil catir catir sevisiyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…