- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
-
- Konu Sahibi imipregnant
Ne alaka? Hastanede kan testi icin yasini sormuyo..kendi başıma nasıl kan testi yaptırabilirim reşit değilim
http://i.hizliresim.com/G3D6Qr.jpgTestin fotoğrafını yükleyebilir misin?
O zaman bir test daha yap. Ya da özel bir laboratuvara git kimlik istemiyor. Çok da küçük durmuyosan yaşını büyük söyle. Verdiğim akla inanamıyorum ama yapmalısın. Yaptığın testin fotoğrafını yükle buraya bir bakalimkendi başıma nasıl kan testi yaptırabilirim reşit değilim
ne yapmam lazım tam olarakNe alaka? Hastanede kan testi icin yasini sormuyo..
reşit değilsin canım o nedenle hastanelerde filan nasıl işlem yaparlar bilmiyorum ancak gebelik testi gibi bir testi yaparlar. bu durum sadece senin sorunun değil bu aşamada, erkek olacak adamı da bilgilendir.evlilik yok ve hamileysem ne yapmam gerek bilmiyourm
Sen büyük ihtimalle hamilesın. Allah yardimcin olsun
kimlik falan sormuyorlar mıO zaman bir test daha yap. Ya da özel bir laboratuvara git kimlik istemiyor. Çok da küçük durmuyosan yaşını büyük söyle. Verdiğim akla inanamıyorum ama yapmalısın. Yaptığın testin fotoğrafını yükle buraya bir bakalim
Hastaneye gidip doktora gorun. Tahlil yazar orda yaptirirsin hemen.ne yapmam lazım tam olarak
şuan zaten kötü bir dönemde ve onu düşündüğüm için söylemedim söylemeyi de düşünmüyorumSevgiline söyledim mi ne diyor