Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O zaman bir test daha yap. Ya da özel bir laboratuvara git kimlik istemiyor. Çok da küçük durmuyosan yaşını büyük söyle. Verdiğim akla inanamıyorum ama yapmalısın. Yaptığın testin fotoğrafını yükle buraya bir bakalim
reşit değilsin canım o nedenle hastanelerde filan nasıl işlem yaparlar bilmiyorum ancak gebelik testi gibi bir testi yaparlar. bu durum sadece senin sorunun değil bu aşamada, erkek olacak adamı da bilgilendir.
O zaman bir test daha yap. Ya da özel bir laboratuvara git kimlik istemiyor. Çok da küçük durmuyosan yaşını büyük söyle. Verdiğim akla inanamıyorum ama yapmalısın. Yaptığın testin fotoğrafını yükle buraya bir bakalim
Silik de değil ki bu. Hamilesin evet. Ne yapacağınızı bilmiyorum fakat bundan sonra ilişkiye gireceksen şayet korunun. Ertesi gün hapları hormonlarında sıkıntı yaratabilir.
Kardeş pardon ama oha bu çizginin nesi silik? Bariz belli şekilde çift çizgi var. Hayırlı olsun,allah analı babalı büyütsün artık ne diyeyim. Evlilik yoksa ne diye korunmasız ilişkiye girersiniz anlamıyorum. 2 adım atıp,markete gidip,25 30 lira verip bi prezervatif alamadınız mı..?