-Lavinia ... Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2015 3.675 4.207 14 Mayıs 2016 Konu Sahibi Bayanrapunzel34 #41 toprak-35 .!.: amin canım Allah razı olsun Genişletmek için tıkla... sendende rağzı olsun tatlim
-Lavinia ... Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2015 3.675 4.207 14 Mayıs 2016 Konu Sahibi Bayanrapunzel34 #42 Bayanrapunzel34 .!.: Ben ist tuzla dayım burda aksamlari ve haftasonu aksamlarinobetci kadin doğum Dr olmuyör sadece test yaptram normal Dr bakami canim? Genişletmek için tıkla... acile gidip karnim agrio ama ilac alamiyorum gebelik suphem var dersen kan tahlili yaparlar sonuc 2 saatte cikio
Bayanrapunzel34 .!.: Ben ist tuzla dayım burda aksamlari ve haftasonu aksamlarinobetci kadin doğum Dr olmuyör sadece test yaptram normal Dr bakami canim? Genişletmek için tıkla... acile gidip karnim agrio ama ilac alamiyorum gebelik suphem var dersen kan tahlili yaparlar sonuc 2 saatte cikio
-Lavinia ... Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2015 3.675 4.207 14 Mayıs 2016 Konu Sahibi Bayanrapunzel34 #43 Arjinn0408 .!.: Merhaba kızlar, ben 1 yıllık evliyim hiç korunmadm ilaçta kullanmadm adetlerim düzenlidir. Dün reglim bitti bu gün kasığımda kasılmalar,belimde ve karnımda ağrılar var birde çok acıkıyorum böyle bir durum yaşayan yada bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... gebelik belirtileri icin col erken bence cnm
Arjinn0408 .!.: Merhaba kızlar, ben 1 yıllık evliyim hiç korunmadm ilaçta kullanmadm adetlerim düzenlidir. Dün reglim bitti bu gün kasığımda kasılmalar,belimde ve karnımda ağrılar var birde çok acıkıyorum böyle bir durum yaşayan yada bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... gebelik belirtileri icin col erken bence cnm