- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- Konu Sahibi Bayanrapunzel34
olsun cnm hayirlisi insallah ...bu mubarek gunlerde insallah gelicek meleğin...bende yaptım test biraz once
tedavi gormeme ragmen negatif insallah saglıkla alırsın kucagına canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun cnm hayirlisi insallah ...bu mubarek gunlerde insallah gelicek meleğin...bende yaptım test biraz once
tedavi gormeme ragmen negatif insallah saglıkla alırsın kucagına canım
insallah canım tesekkur ederimolsun cnm hayirlisi insallah ...bu mubarek gunlerde insallah gelicek meleğin...
bizi en iyi biz anlariz cnm bende tedavinin basindayim henuz cok uzun bir yol var onumde hayirlisi diyorum baska bisi diyemiorum gelmiyor elimden ....insallah canım tesekkur ederim
aynı bende oyle canım buz kestim adeta alıstım artık 1 senedir elimizden geleni yapıyoruz ama olmadı.. hic anne olamayacakmıyım acaba diyorum artık umutlarım tukendi insallah tedavin guzel sonuc verir canım haber ver durumundanbizi en iyi biz anlariz cnm bende tedavinin basindayim henuz cok uzun bir yol var onumde hayirlisi diyorum baska bisi diyemiorum gelmiyor elimden ....
Çok teşekkür ederim allah razı olsunhamilesin canım kan ver hemen hayırlı olsun simdiden
Saolasinn arkadaşım allah razı olsun hepinize çok sevindim allah herkese nasip etsin olacagi varmış demekki eşim çok şaşırdı Tlf da soyledim çiçek gönderdi eve çok sevinmış ve şaşkın istemiycek diye korkmustum Mahayirli olsun rabbim ol dedikten sonra kimse gecemez onune ama esinlede konusmalisin istemiyormus bebegi ne tepki verdi acaba merak ettim... rabbim kucaginada almayi nasip etsin...
aynen bende 15 aylik evliyim 12 -13 aydir korunmuyoruz bizimde olmuyo bende bazen oyle olumsuz seyler dusunuorum ama nedense bu ay bana olacak gibi geliyo sebepsiz bir umut var icim de insallah birbirimize guzel haberler veririzaynı bende oyle canım buz kestim adeta alıstım artık 1 senedir elimizden geleni yapıyoruz ama olmadı.. hic anne olamayacakmıyım acaba diyorum artık umutlarım tukendi insallah tedavin guzel sonuc verir canım haber ver durumundan
demekki oda istiyormus cok sevindim canim tekrar hayirli olsun allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm...Saolasinn arkadaşım allah razı olsun hepinize çok sevindim allah herkese nasip etsin olacagi varmış demekki eşim çok şaşırdı Tlf da soyledim çiçek gönderdi eve çok sevinmış ve şaşkın istemiycek diye korkmustum Ma
zamanını bekliyorlar iste biz ne yapsak bos :) insallah hislerin dogru cıkar dua edecegim senin icin canımaynen bende 15 aylik evliyim 12 -13 aydir korunmuyoruz bizimde olmuyo bende bazen oyle olumsuz seyler dusunuorum ama nedense bu ay bana olacak gibi geliyo sebepsiz bir umut var icim de insallah birbirimize guzel haberler veririz
insallah cnm bende edicem rabbim bu mubarek gunler hürmetine dualarimiz kabul etsin insallahzamanını bekliyorlar iste biz ne yapsak bos :) insallah hislerin dogru cıkar dua edecegim senin icin canım
amin canım Allah razı olsuninsallah cnm bende edicem rabbim bu mubarek gunler hürmetine dualarimiz kabul etsin insallah
amin canım Allah razı olsun
canım benim cok sagol umut oldun bana dedigin gibi yer gok dua ileBende 2 yıllık tedavi sonucunda başarısız 2 aşılamadan sonra aynı böyle düşünmeye başladım . Hiç anne olamayacagım sanırım die. Ama Allahtan ümit kesilme tedavileri bıraktıgım ay hamile kaldım. Bol Bol dua etmekten başka elden birşey gelmez ... Sabırlı ol ve kötü düşünme . Bian kendimi gördüm sizde o yüzden yazdım...
canım benim cok sagol umut oldun bana dedigin gibi yer gok dua ile
bi rahat olabilsek aslında akısına bıraksak oluverecek belki ama elimizde degilki :)hep stres sinirden iste
cok sevindim senin adına saglıkla alırsın insallah melegini kucagına hayırlı olsun canım
aynen canım vardır Rabbim'in bir bildigi elbet bizim imtihanımızda bu demekki sen sukur ki kavusmussun melegine daha iyi hissetmemi sagladın tesekkur ederim canım dedigini yapmaya calısacagım stres herseyin bası zaten ona engel olabilsek hersey daha guzel olacak ..Aminn . Stesi yenmek elde değil ama biraz bastırmanı tavsiye ediyorumm . Biliorum zorr . Herşeyin zmanı var cidden bana bebek için 6 ay beklemek bile çok uzun gelirken bildiğin 2 yıl bekledim. Sabırsızdım ve sabrı öğrendim . Her işte bir ahyır dedikleri işte iyi düşünmeye çalışş...
canım ne zaman yaptıracaksın kan testini ? takipteyim seni:)Çok teşekkür ederim allah razı olsun
Kıyamam lütfen bozma moralini allahım en kisa zamanda verir inş .valla bu kan testi hemen çıkarmı? Ona göre gidicezcanım ne zaman yaptıracaksın kan testini ? takipteyim seni:)
kusuruma bakma heyecanını paylasamadım negatifi gorunce tukendim resmen aglıyorum sabahtan beri
senin adına cok sevindlm gercekten banada dua et hamilelerin duası kabul olurmus
ozelde 1 saate cıkıyo sanırım canım benimde bilgim yok fazla .Kıyamam lütfen bozma moralini allahım en kisa zamanda verir inş .valla bu kan testi hemen çıkarmı? Ona göre gidicez