- 4 Mayıs 2016
- 22
- 28
- 34
-
- Konu Sahibi Bayanrapunzel34
Saol arkadaşım allah razı olsun kesin sonuç için kaç gün bekliyimİki gün geçtiyse idrar testinde silik de olsa çıkabilir.
Saol arkadaşım allah razı olsun kesin sonuç için kaç gün bekliyim
Saol sonuç arkadaşım allah gönlüne göre versin inş hamilesindir. Ben olursam mucize olcak ertesi gün hapı aldım eşim çocuk istemiyor ama ben çok istiyorumgunun gecmis silikte olsa cıkar canım adeti gelmeden silik cizgi gorenler var senin kesin cıkar yani .insallah istedigin gibi olur hersey.. benimde 2 gun var adete gelmesin diye dua ediyorum:)
sende sagol canım insallah nasib etmistir Rabbim.Saol sonuç arkadaşım allah gönlüne göre versin inş hamilesindir. Ben olursam mucize olcak ertesi gün hapı aldım eşim çocuk istemiyor ama ben çok istiyorum
Öyle tabi Rabbim istedikten sonra hap falan hikaye kandil gecesi ruyamda gordum hamile oldugumu belkide bir işaret bilmiyorumkisende sagol canım insallah nasib etmistir Rabbim.
o ol dedikten sonra onune ne gecebilirki
sen yarın test al yap hemen bende yapacagım sabahÖyle tabi Rabbim istedikten sonra hap falan hikaye kandil gecesi ruyamda gordum hamile oldugumu belkide bir işaret bilmiyorumki
Sabah alcm canım inş gönlünüze göre olur sende yaz merak ederim Ayy inş vardirsen yarın test al yap hemen bende yapacagım sabah
pazarteside kan testi asılama oldum da bu ay :) insallah yarın guzel haberler veririz birbirimize takipteyim seni
Sabah alcm canım inş gönlünüze göre olur sende yaz merak ederim Ayy inş vardir
sen yarın test al yap hemen bende yapacagım sabah
pazarteside kan testi asılama oldum da bu ay :) insallah yarın guzel haberler veririz birbirimize takipteyim seni
Yaptım çift çizgi hamilemiyim acaba?sen yarın test al yap hemen bende yapacagım sabah
hamilesin canım kan ver hemen hayırlı olsun simdidenYaptım çift çizgi hamilemiyim acaba?