GUnunuzu ne kadar gecti? Ben persembe gunu kan verdim beklenen reglimden bir gun onceydi 88.3 cikti sonuc supheli dedi doktor 1 hafta sonra gel testi tekrarlayalim dediHamileyim bugün kan aldırdım beta hcg 2304.17 Rabbim isteyen herkese versin
Ayy cok sevindim canim ya beta hcg sonucun pozitif çıkmış :) guzel dileklerin icinde cok tesekkur ederim ben de sana saglikli bi gebelik diliorm. Saglikla kavusalim bebislerimize :)Çok teşekkür ederim cevabiniz için bekleyeceğim biraz sanırım 3 gün gecikti regl. Dediğiniz gibi de olabilir hayırlısı olsun hakkımızda sizde bebeginizi sağlıkla kucaginiza alin inşallah
3 gün gecikti. Inşallah yükselir değerin.rabbim gönlünüze göre versinG
GUnunuzu ne kadar gecti? Ben persembe gunu kan verdim beklenen reglimden bir gun onceydi 88.3 cikti sonuc supheli dedi doktor 1 hafta sonra gel testi tekrarlayalim dedi
Insallah sende hayirlisiyla kucagina alirsin melegini3 gün gecikti. Inşallah yükselir değerin.rabbim gönlünüze göre versin
Canım hayırlı olsun bunların ikiside pozitiffff hayırlı olsun bence bide kan testi verBuda diger test
Canım hayırlı olsun bunların ikiside pozitiffff hayırlı olsun bence bide kan testi ver
Bebegim bende pko hastasıyım doktor bebek istediginde gel ilac tedavisine baslayalım dedi ama gerek bile kalmadı simdi 2 bebegim var bence bi kan ver hamilesin insallahBilemedim yaaa pembe olani c tesi sabah ilk idrarla yapmstm digeri daha simdi yaptım ama emin olamiyorum birde doktora gitmistim hamile kalmak istiyorum diye bana yumurtalarn kucuk tedavi lazm demisti daha ilac tedavisine bile baslamadk acaba gerçekten hamile miyim.s kan testi verince hayal kırıkligi yasamam umarm
İnşallah canm yaaa Allah bagıslasın bebeklerini inşallah :) sabah gidicem bu sefer karar verdim sanrm bi kan testi vereyim bakalm insallah sonuc pozitif ckar :)Bebegim bende pko hastasıyım doktor bebek istediginde gel ilac tedavisine baslayalım dedi ama gerek bile kalmadı simdi 2 bebegim var bence bi kan ver hamilesin insallah
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin git bencede cift cızgide cıkmıs olumlu sonuc alıcaksın insallah sonucunu bildlir muhakkakİnşallah canm yaaa Allah bagıslasın bebeklerini inşallah :) sabah gidicem bu sefer karar verdim sanrm bi kan testi vereyim bakalm insallah sonuc pozitif ckar :)
Amin insaallah canm yarn sonucu alır almaz yazıcam muhakkak inşallah pozitif ckarAllah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin git bencede cift cızgide cıkmıs olumlu sonuc alıcaksın insallah sonucunu bildlir muhakkak
Insallah canımAmin insaallah canm yarn sonucu alır almaz yazıcam muhakkak inşallah pozitif ckar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?