• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

Voiice

Oğluma kardeş geliyor
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
876
1.155
63
İstanbul
Merhaba aşırı derecede heyecanlıyım. bana yardım eder misiniz? Test almıştım denedim ilk 5 dk da hiç bi şey yoktu. Yarım saat sonra tekrar bakayım dedim resimdeki gibi çift çizgiyi görünce çok heyecanlandım.ama kilavuzunda 15 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor.
Kafam duygularım karıştı.

Eklentiler

Canim ben bu teste hic guvenmiorm benim tavsiyem yarin normal testle bidaa tekrarlaman. Bu test bende pozitif gostermisti ama hamile diildim ki ayni ornekden bu forumda cok okudum

Çok teşekkür ederim cevabiniz için bekleyeceğim biraz sanırım 3 gün gecikti regl. Dediğiniz gibi de olabilir hayırlısı olsun hakkımızda sizde bebeginizi sağlıkla kucaginiza alin inşallah

G
Hamileyim bugün kan aldırdım beta hcg 2304.17 Rabbim isteyen herkese versin
GUnunuzu ne kadar gecti? Ben persembe gunu kan verdim beklenen reglimden bir gun onceydi 88.3 cikti sonuc supheli dedi doktor 1 hafta sonra gel testi tekrarlayalim dedi

Çok teşekkür ederim cevabiniz için bekleyeceğim biraz sanırım 3 gün gecikti regl. Dediğiniz gibi de olabilir hayırlısı olsun hakkımızda sizde bebeginizi sağlıkla kucaginiza alin inşallah
Ayy cok sevindim canim ya beta hcg sonucun pozitif çıkmış :) guzel dileklerin icinde cok tesekkur ederim ben de sana saglikli bi gebelik diliorm. Saglikla kavusalim bebislerimize :)

G

GUnunuzu ne kadar gecti? Ben persembe gunu kan verdim beklenen reglimden bir gun onceydi 88.3 cikti sonuc supheli dedi doktor 1 hafta sonra gel testi tekrarlayalim dedi
3 gün gecikti. Inşallah yükselir değerin.rabbim gönlünüze göre versin

Kzlar yardm edin fikirlerinize ihtiyacm var adet duzensizligim var normalde 35 40 gunde bir adet olurum bu sefer 48 gun oldu halen gelmedi iki kere gebelik testi yaptm 20160118_174248.jpg farkli tarihlerde asagddaki gibi silik ckti bu ne demek oluyo ??

Canım hayırlı olsun bunların ikiside pozitiffff hayırlı olsun bence bide kan testi ver

Bilemedim yaaa pembe olani c tesi sabah ilk idrarla yapmstm digeri daha simdi yaptım ama emin olamiyorum birde doktora gitmistim hamile kalmak istiyorum diye bana yumurtalarn kucuk tedavi lazm demisti daha ilac tedavisine bile baslamadk acaba gerçekten hamile miyim.s kan testi verince hayal kırıkligi yasamam umarm

Bilemedim yaaa pembe olani c tesi sabah ilk idrarla yapmstm digeri daha simdi yaptım ama emin olamiyorum birde doktora gitmistim hamile kalmak istiyorum diye bana yumurtalarn kucuk tedavi lazm demisti daha ilac tedavisine bile baslamadk acaba gerçekten hamile miyim.s kan testi verince hayal kırıkligi yasamam umarm
Bebegim bende pko hastasıyım doktor bebek istediginde gel ilac tedavisine baslayalım dedi ama gerek bile kalmadı simdi 2 bebegim var bence bi kan ver hamilesin insallah

Bebegim bende pko hastasıyım doktor bebek istediginde gel ilac tedavisine baslayalım dedi ama gerek bile kalmadı simdi 2 bebegim var bence bi kan ver hamilesin insallah
İnşallah canm yaaa Allah bagıslasın bebeklerini inşallah :) sabah gidicem bu sefer karar verdim sanrm bi kan testi vereyim bakalm insallah sonuc pozitif ckar :)

İnşallah canm yaaa Allah bagıslasın bebeklerini inşallah :) sabah gidicem bu sefer karar verdim sanrm bi kan testi vereyim bakalm insallah sonuc pozitif ckar :)
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin git bencede cift cızgide cıkmıs olumlu sonuc alıcaksın insallah sonucunu bildlir muhakkak

Back