Teşekkür ederim canım ben de çok heyecanlıyım :)ayyyy cok heycanlandim evet hamilesin benim testimde boyle cikmisti. Hayirli olsun
Teşekkür ederim canımhayirli olsun tatlim....
Teşekkür ederim canım. Çarşamba günü hastaneden sonra tatile çıkacağım. Unutmazsam burdan yazarım inşallahHamilesin buyuk ihtimal tebriklerrrr cok guzel bi duygu doya doya gecir o 9ay i. Bizede bildir carsamba gunu neler oldugun
Teşekkür ederim canım. Olumlu yorumları aldıkça mutlu oluyorum :)Evet hamilesin :)
Benim testimde böyle cikmisti hatta bende resim cekip sormustum burdaki arkadaslara :)
Hayirli olsun...
Allah tamamına erdirsin.Çok istiyordum. Burda daha hızlı yanıt veriliyor diye buraya açtım
Geçmiş olsun.Anladım canım. Geçen ay devlet hastanesinde farklı bir durum için kan testi yaptırmıştım damarımı patlattı hemşire. O yüzden eşim korkuyor ve büyük şehirdeki özel hastanede test yaptırmamı istiyor
Evet ilk 5 dk içinde çıktı. Adet geciktikten 4-5 gün sonra test yapılmalı diyenler var. Acaba erken yaptığım için mi sonuç böyle çıktı. Bugün regl günümdü ama regl olmadım ve hiçbir belirtisi de yokBu görüntü ilk 5 dk içinde çıkan görüntüyse çok net hamilesiniz, hayırlı olsun :) İçiniz rahat etmezse bir de predictor alın, fiyatı daha yüksek ama çok daha güvenilir sonuç veriyor.
Benim hamileliğim plansız olduğu için regl günüm 2 hafta geçtikten sonra şüphelenmeyi aklıma getirip test yapmıştım, bu çizgiden az daha kalın çıkmıştı.
Arkadaşlar bugün regl günümdü. Sabah acele edip test yaptım. Acaba hamile miyim? Test inşallah yanıltmıyordur. Çok korkuyorum
arkadaşlar selam. son adet günüm 22 temmuz. 11 ağustosta korumasız ilişki yaşadım. kanda gebelik testini ne zaman yaptırmalıyım?