Hamile miyim?

Test positiv oldugunda yalnis olma ihtimali cok cook az. Ve senin cizgin cok kalin, demek ki baya hcg hormonunu bulmus idrahalinde. Yani kisacasi hamilesin canim, hayirli olsun :)
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Bu ay doktora da gitmiştim gebeliğe engel bir durumum var mı diye. Doktorum da herhangi engel bir durumun olmadığını söylemişti. İnşallah hamileyimdir. Hala inanamıyorum çok şaşkınım.

Hastanenin acillerinde kan tahlili yapiliyor.midem bulaniyor iki gundur gebelik suphem yuzunden ilac kullanamiyorum derseniz once tahlil yapiyorlar

Ayyyyyy çok duygulandım Şimdi eşinize, ailenize güzel bir şekilde bebiş haberini verin yaaa maşallah Darısı başımıza

Birsey degil canim :)

Test ancak negativ oldugunda süphe olabilir cünkü baze testlerde az miktarda hcg oldugunda tespit edemiyor. Senin gibi positiv oldugunda yalnislik payi neredeyse hic yok diyebiliriz. Hadi git esine anlat, beraber günü sok ve mutluluk icinde gecirin

İkimiz de şu an şok ve mutluluk içindeyiz. Ama eşime henüz erken diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…