Teşekkür ederim. Testin yanlış çıkma ihtimali olur mu acaba?Bence hamilesin hayirli olsun
Kan tahlilini özel hastanede bugün yaptırabilir miyim acaba?Teste göre hamilesiniz. Allah hayırlı evlat nasip etsin. Kesin emin olmak istiyorsanız, kan tahlili de yaptırın.
Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Yarın yaptır test çok net hayırlı olsun
İnternetten gideceğiniz hastahanenin numarasını bulup, arayarak sorabilirsiniz. Acil durumlarda yapıyorlar, muhtemelen gebelik için de yapılıyordur.Kan tahlilini özel hastanede bugün yaptırabilir miyim acaba?
Teşekkür ederim. Testin yanlış çıkma ihtimali olur mu acaba?
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Bu ay doktora da gitmiştim gebeliğe engel bir durumum var mı diye. Doktorum da herhangi engel bir durumun olmadığını söylemişti. İnşallah hamileyimdir. Hala inanamıyorum çok şaşkınım.Test positiv oldugunda yalnis olma ihtimali cok cook az. Ve senin cizgin cok kalin, demek ki baya hcg hormonunu bulmus idrahalinde. Yani kisacasi hamilesin canim, hayirli olsun :)
Bu pek yanlis cikmisa benzemiyor canim gayet belirginTeşekkür ederim. Testin yanlış çıkma ihtimali olur mu acaba?
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Bu ay doktora da gitmiştim gebeliğe engel bir durumum var mı diye. Doktorum da herhangi engel bir durumun olmadığını söylemişti. İnşallah hamileyimdir. Hala inanamıyorum çok şaşkınım.
Allah bağışlasın canımBende adet olmam gereken günün akşamında yapmıştım aynı böyle net çıkmıştı ertesi gün hcg baktırdım 4187 çıktı oğlum şimdi 16 aylık Allah bağışlasın
İnşallah inşallahBebiş geliyoooo
İkimiz de şu an şok ve mutluluk içindeyiz. Ama eşime henüz erken diyorumBirsey degil canim :)
Test ancak negativ oldugunda süphe olabilir cünkü baze testlerde az miktarda hcg oldugunda tespit edemiyor. Senin gibi positiv oldugunda yalnislik payi neredeyse hic yok diyebiliriz. Hadi git esine anlat, beraber günü sok ve mutluluk icinde gecirin