Hamile miyim?

Cok net cikmis..benimkide boyleydi..5 gun sonra gittigde keseyi gormustuk...allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins .cnm...

Hayirli olsun canim ozel devlet fark etmez acil kismindan giris yaptirabilirsin ilac icecegim ona gore falan diyin sorun cikarirlarsa ucretlerde ayni acilden girdiginde testin yanilttigini sanmam

Çok teşekkür ederim herkese. Kan testi yaptırmak istiyorum ama eşim küçük bir şehirde yaşadığımız için burda yaptırmayalım diyor. Çarşamba gününe kadar beklemek zorundayım

Çok teşekkür ederim herkese. Kan testi yaptırmak istiyorum ama eşim küçük bir şehirde yaşadığımız için burda yaptırmayalım diyor. Çarşamba gününe kadar beklemek zorundayım
Canım artık kendini yorma fazla, stres yapma, soluna yat gece mutlaka kan dolaşımı için çok önemli.. İnternetten hamilelikte sola yatmak diye bakarsan ne kadar önemli olduğunu görüceksin

Hayırlı olsun, hamilesin. İdrar testleri negatif çıktığında güven vermez. Seninki pozitif.
İstenen bir Hamilelik değil mi yoksa, bir derdim var bölümüne acmissin?

kan testi için büyük bir şehire gerek yok. Laboratuvarı olan bir hastane ya da Tıp merkezi yeter. Hatta sağlık Ocakları bile yapıyor. Onlar sonucu ertesi gün veriyor.

Çok teşekkür ederim canım bunları bilmiyordum gerçekten

Gayet net hamilesin benim ilk hamileligimde cok cok silik cikmisti.
Ikincide ayni sennkisi gbi cikmisti suan 30.haftamdayim ozel hastnede kan yapiolar canm ben cok yaptrmstm :))
15 20 tl civari bi ucrete yapiolar

kan testi için büyük bir şehire gerek yok. Laboratuvarı olan bir hastane ya da Tıp merkezi yeter. Hatta sağlık Ocakları bile yapıyor. Onlar sonucu ertesi gün veriyor.
Anladım canım. Geçen ay devlet hastanesinde farklı bir durum için kan testi yaptırmıştım damarımı patlattı hemşire. O yüzden eşim korkuyor ve büyük şehirdeki özel hastanede test yaptırmamı istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…