Hamile miyim?

FtmGn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
519
192
43
Merhaba,

27.10.14 pazartesi aksami yumurtlama ignemi vurdum (brevactid)
29. 10. 14 Carsamba günü 20 tane yumurta toplandi, bunlarin 12si ise yarar sekildeydi
31.10.14 cuma günü iki tane yumurtayi geri koydular (10 tanesi donduruldu)

13.11.14 gunu kan testi yaptirdim (yumurta toplamada 15. gün) hamilesiniz ama degerleriniz düsük dediler (HCG 40)

15.11.14 bugün iki tane erken gebelik testi yaptim ikisi de negatif cikti.

hamile miyim sizce?

merhaba ,
cok ılgınc geldı yazdıklarınız hcg de çıkıp nasıl negatıf oluyo soyle olabılır değerler ıdrara geçecek kadar yukselmemıstır ondandır cunku hcg 40 cıkmıs bu var gozukuyo

siz 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırın beta hcg ikiye katlanmamışsa sağlıksız ,kimyasal gebelik olmuştur belki

merhaba ,
cok ılgınc geldı yazdıklarınız hcg de çıkıp nasıl negatıf oluyo soyle olabılır değerler ıdrara geçecek kadar yukselmemıstır ondandır cunku hcg 40 cıkmıs bu var gozukuyo
Ben de anlamadim ya degerim dustu ya da ne bileyim baska bursey oldu.. biraz korku sardi negatifi gorunce

belki elindeki testler güvenilir değildir iyi düşün kan testin iyi çıkar inşallah p.tesi

Merhabalar ; kanda bakılan gebelık testının 40 oluşu gebelık testinizin pozıtıf olduğunu göstermekte. Ancak 2 gun sonra bu değerin kademeli olarak düşmesini bekleriz. ( aynı laboratuvarda bakılması önemli) Kaliteli bir laboratuvarda testinizin tekrar edilmesi daha sağlıklı olucaktır.Bol şans dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…