Arkadaslar yardimci olur musunuz lütfennn...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kanda şimdiden belli olur dimi araştırmalarıma göre kaldiktan 6 gün sonra belli oluyomus.. bu arada 4 gün gecikti reglim
Kizlar merhaba dün aksam ve bu sabah test yaptim ve sonuclari resimde görüldüğü gibi altta olan foto aksam yaptigim, üstteki bu sabah olan.. aksamki yaptigimda belli belirsiz de olsa ikinci cizgi sanki var ama bu sabahkinde ayni durum söz konusu degil sizce hamile olma olasiligim varmi? Bu arada reglm gecikeli 4 gün oldu kan testinde cikar mi sizce.. lütfen yardimci olurmusunuz tesekkurler..
alttakinde sanki ikinci çizgi var gibi. inşallah hamilesindir rabbim gönlüne göre vrsin
Kanda belli olur ben reglimde 4yada 5gun once yaptirmistim yinede cikmisti:)
Bakalim canim kan testi yaptirmayi dusunuyorum yarin ama insallah yoktur düşünmüyorum daha bebiş 2 yaşinda bi oglum var allah bagislasin onunla ilgilenmem lazim
Bence degilsin ilkinde hic cizgi yok ikincisi cook hagif oda beklemeden kaynakli bence,bide reglin gecmis cizgi daha belirgin olmaliydi
Bende merakla bekliyorum haberini :))
kızlar mhblar adetim 3gn gecikti belim aşırı şiddeli agrıyor kasıklarmda agrı goguslerimi taş resmen agrıor hasaslar bnm gögüsler degl sanki ayaklarmda Agrrıor halsizim basım agrıor sizce hamilemiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaptm dun cnm yok 2 gn gcktı die 1 cızgı silik cıktı 2.bile cıkmadı cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?