Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah idrari ile test yaptim hic cizgi yoktu bugun ve anlamadim hala adet olmadim bu ay aklimda gebelikte yoktu adet gectikten sonra en azindan bir hafta beklemem gerektigini soyledi annem esime soyledim erken gebelik testleri var onlardan al diye bakalim nasip.
Hayirlisi ne ise o olsun insallah.bence kan testi yaptir sonucta erken gebelik testini yapinca yine kan testi yaptircan buyuk bir ihtimal,sonuc begatifte olsa pozitifte olsa :))
test yaptırcam canım pazartesi eşim bi test daha getirdi ondada silik çizgi çıktı gidip test yaptırmak farz oldu
Canım sonucu merak ettim bir an önce bize söyle inş. Hamilesindir
canım testi yapar yapmaz şak diye ikinci çizgi çıktı idrara göre pozitif bakalım yarın öğleden sonra kan sonucumu alıcam ama daha önce dörde doğru ben internetten tahlil sonuçlarıma bakacağım inşallah...inşallah hayırlı haberler veriririm.
Bende cok merak ediyorummmmm
Hayırlı olsun eminim için içine sığmıyordur bi taraftanda hafif korku panik ben öyle olmuştum Hikayelerimiz birbirine benziyor ben de cuma idrar testinde silik çizgiyi gördüm. Hemen tahlile koştum sonuç pazartesi çıkar dediler. Pazartesiye kadar durur muyum test üstüne test silik çizgi üstüne silik çizgi :) Sonuç = nurtopu gibi bir oğlan
ay maaşallah canım yalnız değer 66,550 düşük bir değermiş inşallah tutunurda katlanır değer fakat kasıklarımda batma var baya dinlenmem lazım..