Hamile miyim?

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.065
598
37
Dediğim gibi kızlar gebelik bölümünde kimse yok neredeyse.Kızlar 1 Nisan son adet tarihim.2 Gün geçti hala adet olmadım.Belim kasıklarım ve bacak içlerim acayip ağrıyor.Dayanamadım gittim gebelik testi aldım yaptım öğlen,çok silik bir çizgi çıktı.Akşam eve gelince emin olmak adına bir test daha yaptım daha silik zor görünen bir çizgi daha çıktı.Şimdi emin olamadımda . iki gündür ped kullanıyorum saydam akıntım var su gibi.bide belimi daha doğrusu göbek deliğimin çevresini kemer sıkar gibi bir baskı var..
Aslına bakarsanız sorumu anlamışsınızdır
Sizce gebelik var mıdır?
Gebe olanlar yada gebelik geçirenler böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda?
Ya sizce ben hamilemiyimdir ya

Gebesiniz hayirli olsun :)

Silik de olsa cizgi varsa gebelik var
Sabah ilk is bi kan testi yaptirin icinize sinsin

öncelıkle hayırlısı olsun insallah pozitif olması ıcın çift çizgi gerekiyo ama sen silik bir çizgi demişsin

çizgi tek se negatif ikinci çizgi varsa silik olsa bile hamilesin demek

öncelıkle hayırlısı olsun insallah pozitif olması ıcın çift çizgi gerekiyo ama sen silik bir çizgi demişsin

çizgi tek se negatif ikinci çizgi varsa silik olsa bile hamilesin demek

canım çizginin biri sabit zaten ikinci çizgi için kurdum o cümleyi

Gebesiniz hayirli olsun :)

Silik de olsa cizgi varsa gebelik var
Sabah ilk is bi kan testi yaptirin icinize sinsin

ay inşaallah canım...yalnız hafta sonu nereye test yaptırabilirim ki:18: pazartesiyi bekleyeceğim sanırım

Valla ben olsam yarini bile beklemem su an kalkar gider ozel hastanede yaptiriveririm :))

çok fena gaza geliyorum canım ama daha iki gün geçtiği için korkuyorumda açıkcası ya değilse çnkü bir kere daha böyle oldu testi verdiğimin ertesi günü hastalanmıştım ama onda günüm geçmemişti gerçi:18::18:

Silik cizgi varsa vardir gebelik. Sabah idrariyla yapsan daha garanti olurdu

Ayy ne tatlı :) aynılarını ben de yaşadım canım hayırlı olsun haberdar et bizi lütfennnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu bel, karın , kasık ağrıları bende her ay var ama bebek yok eğer hamileysen banada dua et

Canim çizgi silik te olsa pozitifff te brik ederim saglikla kucagina alirsin inşallah...

ben de beklenen adet günü sabahı test yapmıştım çok silik bi çizgi çıkmıştı hatta yeni uyandım ii görmüyorum diye inanmamıştım. bel ağrısı karın ağrısı da sanki hasta olacak gibiydi. bence de hamilesiniz hayırlı olsun ... ::)

Ben kan testimi adetime 3veya4gun varken yaptirmistim
Diger testide adetime5gun varken yapmistim 2.silik cizgiyi gorunce pzt.gununu iple cekip hemen kan testi yaptirmistim :))
Sonucozitifti
Bence sende yarin ozelde hemen test yaptir
Belirtilere gelince bende butun adet belirtileri vardi bende hamile degilmdir deyip, test yapmadan bir gun once yuklu bir market alis verisi yapmistim hatta posetler o kadar agirdiki yolda bir kiz yardim etmistidiycem şu ki adet belirtilerim var diyip umutsuzlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…