herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım, bu saatte kimse olur mu bilmiyorum ama yine de sormak istedim. eşimle korunmayı bırakalı 2 buçuk ay oldu, adetim henüz gelmedi 6 gün daha var... Ancak tüm gebelik belirtileri var, aşırı iştah, sık idrara çıkma, mide ekşimesi, sağ yumurtalığımda batma ve ara ara şiddetli(çok değil) ağrı, memelerde hassasiyet, duygusallık, belki psikolojik bilmiyorum. Adetimin gelmesine 6 gün kalmış olmasına rağmen dayanadım, test aldım yaptım, hemen değil ama bir kaç saat sonra ikinci pembe çizginin belirginleştiğini gördüm, bi doktorun demesine göre de beta hcg hariç hiçbir hormon onu göstermezmiş. yarın tahlil yaptırcam ama şimdiden destek istiyorum. 3 yıl önce de tam bu ayda 6 haftalık gebeliğim sonlanmıştı... sizce gebe miyimdir?
Normal sartlarda saydigin tüm belirtiler gebelik belirtilerini gösteriyor,ama yaptigin idrar testinin güvenirliligi yok,cünkü hicbir testin üzerinde bu kadar uzun süre sonra cikarsa pozitiftir diye yazmaz.bence daha 6 gün var diyorsun idrar testinde cikmayabilir.Zaten tahlil yaptiracakmissin hakkinda hayirlisi olsun ,insaallah psikolojik degildirde hamilesindir.Sonucu yazmayida unutma...
Maalesef negatif çıktı arkadaşlar, çok üzgünüm, yine de destekleriniz için çok teşekkürler... Rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin inşaallah, bir dahaki sefere inşaallah...
Maalesef negatif çıktı arkadaşlar, çok üzgünüm, yine de destekleriniz için çok teşekkürler... Rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin inşaallah, bir dahaki sefere inşaallah...
Değerin 5 in üzerindeyse gebelik var diye biliyorum inşallah gönlüne göre olur her şey....
Selamlar arkadaşlar umarım birileri sesimi duyar.
ben 2 yıllık evliyim ama bebek düşünmüyordum ilk yıllarımda ama hapla korunmadım, eşim korundu. geçen ay korunmayı kestik. 16 ağustos ta son adetimi olmuştum. benim adet dönemlerim hep ağrılı geçerdi ama bu sefer sol kasığımda ve alt karın bölgemde ağrılarım var ve memelerimdeki hassasiyet çok fazla, dokunamıyorum bile ben de 17 eylül de ve 18 eylül de 2 tane idrar testi yaptım kendim ve silik çizgi çıktı ama çok silik ve 2. dakikada değil de 5. dakikada filan sonra merakımdan duramadım 18 inde beta hcg yaptırdım 37 çıktı değerim, dün yine yaptırdım bugün sonucunu alacağım. hamile miyim değil miyim anlayamadım, sevinemiyorum sobradan üzülmemek için ama bilen birilerinden tavsiyeye ihtiyacım var, ne olur yardım edin?
ben 2 yıllık evliyim ama bebek düşünmüyordum ilk yıllarımda ama hapla korunmadım, eşim korundu. geçen ay korunmayı kestik. 16 ağustos ta son adetimi olmuştum. benim adet dönemlerim hep ağrılı geçerdi ama bu sefer sol kasığımda ve alt karın bölgemde ağrılarım var ve memelerimdeki hassasiyet çok fazla, dokunamıyorum bile ben de 17 eylül de ve 18 eylül de 2 tane idrar testi yaptım kendim ve silik çizgi çıktı ama çok silik ve 2. dakikada değil de 5. dakikada filan sonra merakımdan duramadım 18 inde beta hcg yaptırdım 37 çıktı değerim, dün yine yaptırdım bugün sonucunu alacağım. hamile miyim değil miyim anlayamadım, sevinemiyorum sobradan üzülmemek için ama bilen birilerinden tavsiyeye ihtiyacım var, ne olur yardım edin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?