- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.671
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben testimi ikinci kere yaptırdım ve 119 çıktı sonuç. 2 gün önceki 37 idi. gariplik var mı? sevineyim mi, ne dersiniz?
inşallah arkadaşlar ben hala kimseye söylemiyorum taaa 1500lere kadar dayanmam gerek sanki ancak o zaman görnüyomuş dimi, bekliyim dimi? :s
add83 inan ne yapacağımı şaşırdım, daha erken diye eşimle beraber kimselere bir şey belli etmiyoruz ama içim içimi yiyor 1 hafta sonra (allah ım nasip eder inşallah) bir test daha yaptıracağım inşallah senin dediğin gibi olursa ailemle de mutluluğumu pğaylaşmak istiyorum, korkuyorum sanki biraz :s:s
bugün 37. Günüm 28-29 günde görürdüm ben
yasak hayal ve brake e çok teşekkürler, sonuçlarımı 1 saat içinde alıcam. Allah kısmet eder İnşaallah gebeliği, etmese de vardır bir hayır. Rabbim'e hep dua ettim, o ne bilirse en güzelini bilir, sonuçta bizi yaratan da o değilmi ? Bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim, inanın, iş yerindeyim şu an ve ilk okuduğum da gözlerim doldu, Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıysa ve hayırlısıyla sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin... amin
amin cnm inssss sende Hamissindir,,,evet birbirimize destek olmammiz cok iyi bu zamanda
banada lazimm Allahim HaiyrLisini versin ins bakaLIm pazrts gunu kontrolla gidiyorum 7 haftamdayim cokda merak ediyorum Dok, ne dicek diye :) Iplee cekiyordum bu gunuu :)))Allahim isteyen herkeze nasip etsin ins aminn Sonuclariniii alirsan MutLaka buraya yaz Olurmu cnm Öptmm.
maalesef negatif..