benim adet günümde yaptığım negatifti sonra pozitf çıktı bekle yada kan test yaptır kasıkta batmalar oluyomu.
inşalah hamilesindşr olmazsa öbür ay denersin yumutrlama test al o garanti oluyo
kızlar bilenler bişiler yazsın lütfen
eczaneden ovulasyon testi al kullan yüzde 95 tutuyomuş ben de ilk denememde olmadı ağlaya ağlaya bu siteden öğrendi hemen hamile kaldım yumurtlma günü olduğu için bebeğim erkek oldu
Burada şimdi ne desek yalan olur.
Kesin sonuç için kan tahlili yaptırmanız gerek.
Umarım beklediğiniz sonucu alırsınız :)
aynen öyle herkesde hatta her bebek de farklı belirtler oluyo kendini çok dinleme psikolojik olarak da sana öyle gelebilir üzme kendini rahat ol hamilelik kolaylaşır
cnm yaptırdım kan testini ama adetimden 5 gün önce sonuç 0,757 çıkmıştı ama şimdide 2 gün gecti adetim diyorum acaba erken yaptrdgım için çıkmamıs olabılırmı
adetin 2 gün geçince idrar testinde bile çıkar
kaç gün gecikti adetin
cuma olmam lazımdı olmadım bugunde olmadım hcte olcak gbi gelmio gecede cunku ben hissedydum olcagımı bıkac saat oncesınden
olmucak gibi hissediyosan olmazsındır gerçekten hisseder bi bayan olmayacağını sen pzt idrar testi al hatta nöbetçi eczane bul al yarın belli olur hamileysen beta hcg düşük gibi geldi ama bu konuyu tam bilmiuorum tabi.
ben 10 günlük hamileyken 179 çıkmıştı.bide elini karnına koy gözlerini kapat hiç bişey düşünmeden kalbine bişeylerin doğmasını bekle bakalım hissedebilirsin :) inşallah en kısa zamanda hamile kalır bebeğini kucağına alırsın ben de temmuzda ikiciyi düşünüyorum inşallah beim de olur iyi geceler
yani 2 haftamı beklemeliyim daha(( ben idrarda silikte olsa gözükür die duymustum ama yakından baktım cizik falan yok valla anlamadım hiç bişi hayırlısı olsunda en önemlisi o
öyledır tebrık ederım adet gecıkmesını beklemeden kan testıde pek güvenlı degıldır aslında oyüzden adetın 2-3 gün gecmesını bekleyıp test yapmak en güzelı yarın kandada baktır degerıne bakalım kac cıkıcak degerın 1500lere ulasınca dra gıdersın kese ancak ozaman görünür
kızlar bılıysı
unkı ben ayın 18ınde kan testı yaptırdım ve negatig cıktı bugun adetımın gecıkelı 3uncu gunu dayanamadım sabak ıdrar testı yaptırdım ve cok net olarak 2. cizgiyi grdum sonra hemen 2. paketı acıp gene yaptım gene belırgn 2 cizgı cıktı sonuc kesın pozıtıfmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?