- 25 Ekim 2011
- 283
- 0
Inşallah anlamlı bir acımadır ve inşallah pozitifi görürsün canım ya
cok teşekkürler cnm benim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah anlamlı bir acımadır ve inşallah pozitifi görürsün canım ya
hımmm anladım cnm cok tsk ederm benı dınledgn ıcın
bende seninle aynı durumdayım 7 gün geçti.ama idrar testini enson dün yaptım tek çizgi ama sol kasığımda batma karnımda acayip gaz var.göğüs uclarım koyulaştı.yani hamile olduğumu hissediyorum ama emin olamıyorum test negatif.bakalım hafta içi netleşir heralde.birde sol tarafımda şişlik var.yani hissediyorum aslında ama hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz....
ya kisenin bilgsi yokmu
canım bak bende hamile kalmaya karar verdiğimizden itibaren her ay miğde bulantısı yaşadım hafif hafif... 5ay sonunda 6. ayda hamle kaldım ama vucut hep kendini hazırladı hamileliğe miğdenın bulanmasıda guzel birşey yani.. sabret hemen hamile kalmakta kolay olmuyor bazen.. regl'n bittikten 3-4 gün sonra ilişkiye girin. yuömurtlama günleri o zamanlar oluyor. ve acele etme kendını heveslendirip hayal krıklığına ugratma boşuna. bekle regl gününü, olmazsan üstünden bir iki gün geçsin öyle test yap. halı e hayıryırlısı olsun canım en kısa ve hayırlı zamanda hamile kalmanı dilerim :)
Hamile Olman İçin Bthc'nin 5'in Üzerinde Olması Lazım Arkadaşım Sonuca Göre Gebe Değilsin
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
adete 6 gün kala çıkmaz ki idrar testinde.benim adet günümde yaptığım negatifti sonra pozitf çıktı bekle yada kan test yaptır kasıkta batmalar oluyomu